Flag

Mini Cakes Lollies

ongeveer 12 stukken
Gemakkelijk
40
Kleine chocolade cakejes met cake glazuur en decoratie, ideaal voor een verjaardagsfeestje.
Ingrediënten
Bereiding
Baktips
Zonder het glazuur en de versiering zijn de gebakjes geschikt om in te vriezen.
Baktips
Für "Jungs-Lollies" verwenden Sie Dekor Kreation Blau.
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image
Benodigdheden
Voor de versiering
Houten ijslollystokje

Ingrediënten

Voor het deeg
1 bereiding voorMini Cakes
125 mlzonnebloemolie
75 mlmelk
1ei
Voor de versiering
1 zakjeDr. Oetker Chocoladeglazuur
Dr. Oetker Regenboogfantasie

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Chocoladeglazuur
Picture - Dr. Oetker Regenboogfantasie

Hoe maak ik gemakkelijk chocolate chip cake lollies?

1

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 170°C op hetelucht.
Zet de bijgeleverde Mini Cakes vormpjes in elkaar en bereid het deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Bereiding van het deeg

 

Positie rooster: In het midden

Baktijd: ongeveer 25 Minuten


Als de Mini Cakes gebakken zijn, laat ze dan afkoelen.

3

Versiering

Leg het zakje glazuur in een kom met heet water om zacht te worden. Ontvorm de Mini Cakes en snijd ze in de lengte doormidden.
Zodra het glazuur gesmolten is, giet het in een kom. Doop elke helft van de Mini Cakes in het glazuur en bestrooi met versieringen.
Steek een lollystokje aan het uiteinde en laat het glazuur hard worden. Herhaal.

Baktips

  • Zonder het glazuur en de versiering zijn de gebakjes geschikt om in te vriezen.
  • Für "Jungs-Lollies" verwenden Sie Dekor Kreation Blau.