Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Pannenkoeken met kaneelappeltjes

ongeveer 10 pannenkoeken

eenvoudig 20 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Pannenkoeken met kaneelappeltjes

Voor de pannenkoeken:

1 bereiding voor Dr. Oetker Pannenkoeken
450 ml melk koud

Voor de vulling:

2 appels
1 eetl. suiker
½ koffiel. kaneel
1 eetl. honing of ahornsiroop

preparation

Bereiding

1

Giet de inhoud van 1 zakje Dr. Oetker Bereiding voor Pannenkoeken in een kom.

2

Voeg langzaam en al roerend met een klopper 450 ml koude melk toe totdat het beslag glad is.

3

Maak de pan goed heet, vet ze in met een beetje boter en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.

4

Snij 2 appels in blokjes en meng er 1 eetlepel suiker onder.

5

Vet een pan in met een beetje boter en bak de stukjes appel. Bestrooi met wat kaneelpoeder.

6

Neem een pannenkoek, bedek met wat stukjes appel en rol op. Giet er wat honing of ahornsiroop over.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Pannenkoeken met kaneelappeltjes

Per Portie / Stuk Per 100 g / ml
Energie 293kJ
70kcal
318kJ
76kcal
Vetten 1.01g 1.09g
Koolhydraten 12.11g 13.17g
Eiwitten 2.74g 2.98g