Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Pizza-Spaghetti cake

Hartige cake gemaakt met pizza en spaghetti, leuk voor de kinderen en ideaal bij grote honger!

12 stukken

enige ervaring gewenst 35 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Pizza-Spaghetti cake

Ingrediënten:

2 Dr. Oetker Ristorante Mozzarella
100 g spaghetti
400 g tomatenpuree
1 koffiel. oregano
snufje zout
snufje peper
200 g geraspte kaas
ongeveer 10 g boter

preparation

Bereiding

1

Bereiding

Laat de pizza's ongeveer 20 minuten ontdooien. Kook de spaghetti in kokend gezouten water, volgens de instructies op de verpakking.

2

Doe ondertussen de tomatenpuree in een pan met de oregano, peper en zout en breng aan de kook. Meng vervolgens de spaghetti en kaas met een derde van de tomatensaus tot de kaas is gesmolten.

3

Verwarm de oven voor. Vet de vorm in met boter en leg één van de pizza's in de bakvorm. Verdeel de spaghetti met kaas over de pizza en leg de tweede pizza erop. Leg de spaghettitaart op het middelste rek van de oven en bak ongeveer 20 minuten.

Elektrische oven: 200 °C

Heteluchtoven: 225 °C

4

Snijd de pizza-spaghetti cake en serveer deze met de rest van de tomatensaus.



Eet smakelijk !

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Pizza-Spaghetti cake

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 1114 kJ
266 kcal
963 kJ
230 kcal
Vetten 13.00 g 11.20 g
Koolhydraten 23.62 g 20.36 g
Eiwitten 12.69 g 10.94 g