COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.

Pizza-Spaghetti cake

(0)
0 0 5
Wat vind jij van dit recept? Bedankt voor je mening
    (Niet echt mijn smaak)
    (Kan beter)
    (Goed)
    (Leuk)
    (Heerlijk!)

Hartige cake gemaakt met pizza en spaghetti, leuk voor de kinderen en ideaal bij grote honger!

12 stukken

enige ervaring gewenst 35 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Pizza-Spaghetti cake

Ingrediënten:

2 Dr. Oetker Ristorante Mozzarella
100 g spaghetti
400 g tomatenpuree
1 koffiel. oregano
snufje zout
snufje peper
200 g geraspte kaas
ongeveer 10 g boter

preparation

Bereiding

1

Bereiding

Laat de pizza's ongeveer 20 minuten ontdooien. Kook de spaghetti in kokend gezouten water, volgens de instructies op de verpakking.

2

Doe ondertussen de tomatenpuree in een pan met de oregano, peper en zout en breng aan de kook. Meng vervolgens de spaghetti en kaas met een derde van de tomatensaus tot de kaas is gesmolten.

3

Verwarm de oven voor. Vet de vorm in met boter en leg één van de pizza's in de bakvorm. Verdeel de spaghetti met kaas over de pizza en leg de tweede pizza erop. Leg de spaghettitaart op het middelste rek van de oven en bak ongeveer 20 minuten.

Elektrische oven: 200 °C

Heteluchtoven: 225 °C

4

Snijd de pizza-spaghetti cake en serveer deze met de rest van de tomatensaus.



Eet smakelijk !

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Pizza-Spaghetti cake

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 1114 kJ
266 kcal
963 kJ
230 kcal
Vetten 13.00 g 11.20 g
Koolhydraten 23.62 g 20.36 g
Eiwitten 12.69 g 10.94 g