Flag

Pizza-Spaghetti cake

12 stukken
Gemiddeld
75
Hartige cake gemaakt met pizza en spaghetti, leuk voor de kinderen en ideaal bij grote honger!
Ingrediënten
Bereiding
Baktips
Geen spaghetti thuis? Je kunt de cake ook maken met andere soorten pasta.
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Ingrediënten
2Dr. Oetker Ristorante Mozzarella
100 gspaghetti
400 gtomatenpuree
1 koffiel.oregano
snufjezout
snufjepeper
200 ggeraspte kaas
ongeveer 10 gboter

Gemaakt met:

1

Bereiding

Laat de pizza's ongeveer 20 minuten ontdooien. Kook de spaghetti in kokend gezouten water, volgens de instructies op de verpakking.

2

Doe ondertussen de tomatenpuree in een pan met de oregano, peper en zout en breng aan de kook. Meng vervolgens de spaghetti en kaas met een derde van de tomatensaus tot de kaas is gesmolten.

3

Verwarm de oven voor. Vet de vorm in met boter en leg één van de pizza's in de bakvorm. Verdeel de spaghetti met kaas over de pizza en leg de tweede pizza erop. Leg de spaghettitaart op het middelste rek van de oven en bak ongeveer 20 minuten.

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 200 °C

Temperatuur heteluchtoven: 225 °C

4

Snijd de pizza-spaghetti cake en serveer deze met de rest van de tomatensaus.



Eet smakelijk !

Baktips

  • Geen spaghetti thuis? Je kunt de cake ook maken met andere soorten pasta.