10 jaar Pizza Tradizionale!

HIEP HIEP HOERA! 10 jaar Pizza Tradizionale! Dat moet gevierd worden! En dat doen we natuurlijk het liefst samen met jullie. Vier jij met ons mee? 🥳

10 jaar geleden bracht Dr. Oetker deze direct op steen gebakken pizza op de markt. Onze speciale bakmethode garandeert een bijzondere bodem die ongelooflijk knapperig van buiten, en heerlijk luchtig en mals van binnen is.

Om de 10e verjaardag van Pizza Tradizionale in stijl te vieren geven we maar liefst 10 SMEG koelkasten en 100 pizzasets weg!

De winnaars van onze wedstrijd kan je hieronder vinden!

De winnaars

Ben jij bij de gelukkige winnaars van onze wedstrijd?

Check snel of je naam hieronder staat! De winnaars van de Smeg koelkasten ontvangen weldra een berichtje van ons.
De winnaars van de Pizzasets krijgen deze snel thuisgestuurd.

 

De winaars van de prachtige Smeg Koelkasten:

G. De Ruysscher – Kemzeke
D. Jacobs – Schilde
M. Dewulf – Lissewege
J. Lievens – Gent
S. Van Den Daele – Tervuren
M. Sarrau - Herk-De-Stad
R. Impens – Laarne
Y. Hopchet – Wilrijk
Y. Toye - Wannegem-Lede
T. Thijs - Sint-Truiden

 

De winnaars van de pizzasets:

A. Smits - Zandhoven
H. Delie - Gooreind - Wuustwezel
F. Jamar - Ohey
N. Vandevenne - Lummen
P. Forceville - Tildonk
S. Styl - Alveringem
S. Van Den Broeck - Beveren
S. Poncelet - Neufchâteau
M. Lepers - Tournai
P. D’Hoir - Schepdaal
G. Van Geert - Hofstade
M. Laurent - Nivelles
R. Heyns - Ravels
V. Vercruysse - Ieper
L. Wierinck - Mouscron
F. Janssens - Evergem
P. Rommel - Izegem
H. Daans - Heist-Op-Den-Berg
A. Blomme - Evere
D. Nyssen - Aywaille
B. Geysemans - Borsbeek
F. Geubbelmans - Mol
R. Van De Maele - Iddergem
G. Van De Waal - Mersch (Lux)
K. Van Peteghem - Drongen
R. Van Vlaenderen - Brugge
E. Naeyaert - Varsenare
M. Francois - Schoten
V. Lysens - Tongeren
R. Van Veen - Brussel
A. Van Delen - Deurne
S. Deuxant - Gives
S. Stouten - Rekem
M. Gielis - Hasselt
N. Devlaminck - Wortegem
B. Verdin - Tienen
S. Govaert - Serskamp
S. Laeremans - Kersbeek-Miskom
S. Van Der Poel - Schoten
L. De Clerck - Lede
L. Van Haesebrouck - Huldenberg
L. Baert - Middelkerke
L. Eurlings - Zutendaal
B. Mylle - Oudenburg
V. Gemis - Hoeselt
K. Mallet - Zonhoven
R. Gils - Ham
I. De Wilde - Lochristi
E. Simons - Wuustwezel
G. Coenen - Haacht
J. Huysmans - Laakdal
R. Feyen - Kortrijk
L. Degryse - Wervik
A. De Langhe - Brakel
M. Van Brusselen - Zoutleeuw
X. Decaesstecker - Kortemark
T. Crochet - Genval
B. De Cooman - Bonlez
T. Knop - Uccle
S. Arnhem - Hofstade
I. Bequé - Lochristi
W. Volders - Beringen
G. Pappaert - Lennik
P. D'Hondt - Kortenberg
W. Rous - Kontich
A. Moyersoen - Sint-Niklaas
T. Berghmans - Borsbeek
I. Van Buggenhout - Bruxelles
J. Merckx - Dendermonde
D. Blommaert - Merksem
W. Van Rumst - Lokeren
S. Sergey - Kessel-Lo
M. Van Hove - Assebroek
A. Repin - Berchem
F. Van Den Bogaert - Deinze
F. Lejoint - Noduwez
A. Sorrenti - Bas-oha
C. Denis - Boncelles
F. Vanden Bossche - Grâce-Hollogne
F. Watar - Heure-le-Romain
E. Hoebereghs - Rocourt
D. Beyaert - Mélin
A. Goderis - Marke
J. Serol - Uccle
E. Galfi - Wijnegem
N. Verherstraeten - Balen-Olmen
W. Van Hulle - Harelbeke
H. Feys - Vlamertinge
L. Grigoruta - Oostakker Gent
P. Volpin - Thieu
A. Moonens - Anderlecht
W. Van looy - Itegem
C. Kemseke - Deerlijk
P. Jongen - Sterrebeek
T. Cao - Schaerbeek
A. Nollet - Assent
E. Gilis - Olen
B. Van Damme - Oudenaarde
F. Clarysse - Lubbeek
S. Lievens - Lievegem
S. Chiboub  - Corswarem

Proficiat aan alle winnaars!! 
 

Wat kan je winnen?

10 SMEG koelkasten

Win één van de 10 iconische gekleurde Smeg koelkasten die moeiteloos een mooi uiterlijk met hoogwaardige technologie combineren. De kleur mag je zelf kiezen!

100 pizzasets

Of win één van onze 100 exclusieve pizzasets met ovenwant, pizzacutter, bonnen voor gratis pizza’s, een schort en een mooie pizzaplank om je pizza’s op een leuke manier te serveren!

Deelnemende pizza's

Het reglement

WEDSTRIJDREGLEMENT:  10 jaar Traditionale - Dr. Oetker x SMEG 2021

ARTIKEL 1
De naamloze vennootschap Dr. Oetker, met maatschappelijke zetel in 1831 Diegem, De Kleetlaan 7b, Bus 1, organiseert een wedstrijd met aankoopverplichting. De “Wedstrijd Tradizionale On-pack 2021”, hierna genoemd ‘Wedstrijd’ begint op 15 maart 2021 en eindigt op 30 juni 2021 om 23u59. Deze wedstrijd wordt enkel georganiseerd in België en in het Groothertogdom Luxemburg. De wedstrijd staat onder toezicht van Meester De Belder Eric, gerechtsdeurwaarder te 2200 Herentals, St. Jobsstraat 21.

ARTIKEL 2
Dit reglement bepaalt de algemene voorwaarden voor deelname aan deze wedstrijd.
Door deel te nemen erkent de deelnemer expliciet kennis te hebben genomen van het reglement. De deelname houdt de onherroepelijke aanvaarding in van alle bepalingen van dit reglement.

ARTIKEL 3
Alle meerderjarige personen (ouder dan 18 jaar – geboren in het jaar 2003 of vroeger) die woonachtig zijn in België of in het Groothertogdom Luxemburg kunnen aan deze wedstrijd deelnemen. Zijn uitgesloten van deelname: personeelsleden van Dr. Oetker en alle rechtstreeks of onrechtstreeks betrokken medewerkers en hun gezinsleden.

ARTIKEL 4
Deze wedstrijd wordt aangekondigd op de website www.oetker.be, op de verpakkingen van de 4 deelnemende Dr. Oetker Pizza Tradizionale smaken (Tradizionale Speciale, Tradizionale Mozzarella e pesto, Tradizionale Pancetta Delicata, Tradizionale Quattro Formaggi), via TV-spots, online media, online ads en in-store materiaal.
Om geldig deel te nemen, zijn de volgende stappen vereist:
- Op de verpakking van de hierboven vermelde deelnemende producten staat er binnenin een unieke code voor deelname aan de wedstrijd. De aankoper dient deze code op de website www.oetker.be in te voeren tijdens de actieperiode.
- Elke unieke code mag slechts één keer gebruikt worden. De deelnemer mag verschillende verpakkingen aankopen en met verschillende unieke codes deelnemen, voor zover de deelnemingsvoorwaarden van dit reglement worden gerespecteerd.
- Na het invullen van een correcte code, moet de deelnemer vervolgens een antwoord geven op de wedstrijdvraag: “Welke varianten van onze Dr. Oetker Pizza Tradizionale zijn reeds verkrijgbaar?”

En vervolgens op de schiftingsvraag: “Hoeveel codes zullen bij het beëindigen van de wedstrijd op 30/06/2021 om 23.59u zijn geregistreerd?”
- De deelnemer dient ook zijn persoonlijke gegevens in te vullen, zodat Dr. Oetker de identiteit van de winnaars kan bepalen en hen kan contacteren. (naam, voornaam, adres, geboortedatum, e-mailadres en telefoonnummer)
- Bij vermoeden van fraude, behoudt Dr. Oetker zich het recht een deelname ongeldig te verklaren.
De 10 hoofdwinnaars van de Smeg koelkast zijn de deelnemers die een juist antwoord hebben gegeven op de wedstrijdvraag en op de schiftingsvraag, of het juiste antwoord zo kort mogelijk benadert. De 100 deelnemers die daarna een juist antwoord hebben gegeven op de wedstrijdvraag en met hun antwoord op de schiftingsvraag het uiteindelijke resultaat het kortst benaderen winnen de tweede prijs, m.n. een pizzaset.
Bij een eventueel ex aequo worden de winnaars bepaald in functie van het moment van deelname (datum, uur, minuten, seconden) geregistreerd door de computerserver, in stijgende volgorde.
ARTIKEL 5
De prijzen voor de wedstrijd zijn de volgende:
- De hoofdprijs betreft 10 x een Smeg koelkast FAB30 t.w.v. 1.499 euro. De winnaars kunnen de kleur kiezen uit de beschikbare kleuren in het Smeg assortiment.
De prijs wordt overhandigd inclusief BTW.
- 100 x een pizzaset met daarin een ovenwant, pizzacutter, pizzaplank, 2 gratis bonnen van Pizza Tradizionale, pizzaschort t.w.v. 60€
De prijzen kunnen niet omgeruild worden en worden niet uitbetaald in cash. Bovendien behoudt Dr. Oetker zich het recht voor, in geval van overmacht of onvoorziene omstandigheden, de prijzen door andere prijzen van gelijke of hogere waarde te vervangen.
Dr. Oetker voorziet of verleent geen enkele garantie met betrekking tot de prijzen. Na ontvangst van de prijs kan Dr. Oetker niet aansprakelijk gehouden worden voor gebeurlijke ongevallen of schade die (on)rechtstreeks verband houden met een gewonnen prijs. In het geval van een defect of verborgen gebreken, dient de winnaar zich te richten tot de fabrikant van de pizza’s (Dr. Oetker) of Smeg. Prijzen zijn ondeelbaar en moeten aanvaard worden zoals ze worden toegekend.
De winnaars dienen de unieke code op de Ristorante-verpakking waarmee ze deelnemen zorgvuldig te bewaren. Dit kan samen met een identiteitsbewijs voor de prijsuitreiking worden opgevraagd.

De winnaars aanvaarden zonder beperking om mee te werken aan communicatie rond het ontvangst van de prijs en aanvaarden ook dat Dr. Oetker hun naam en foto’s voor promotiedoeleinden in het kader van de wedstrijd of het ontvangst van de prijs gebruikt, zonder dat ze daarom recht hebben op een bezoldiging, auteursrechten of een ander voordeel dan de prijs die hen werd toegekend.

ARTIKEL 6
De antwoorden moeten geregistreerd worden op www.oetker.be voor 30 juni 2021 om 23u59. Een deelnemer kan meerdere verpakkingen aankopen en met verschillende unieke codes deelnemen, maar kan slechts één prijs winnen. Meerdere leden van hetzelfde gezin of bewoners van hetzelfde adres, mogen deelnemen, maar ze kunnen maar één prijs winnen per gezin of per domicilie.

ARTIKEL 7
De winnaars van de Smeg krijgen persoonlijk per e-mail meer informatie over het ontvangen van de prijs. De hoofdwinnaars dienen te bevestigen binnen 4 weken na het contact. Indien de winnaar zijn prijs niet bevestigd binnen deze periode, vervalt het recht op de prijs en wordt de eerstvolgende winnaar bepaald.
De 100 winnaars van de pizzasets ontvangen hun prijs per post ongeveer 4 weken na het einde van de wedstrijd op het adres dat werd opgegeven in het wedstrijdformulier. Als het adres op het wedstrijdformulier fout blijkt en de prijs niet kan bezorgd worden of teruggezonden wordt naar de afzender, dan is de prijs definitief verloren en wordt hij niet meer toegekend. De deelnemer verliest daarmee elk recht op de gewonnen prijs. Deelnemers moeten hun wedstrijdformulier dus met de grootste zorg invullen.

ARTIKEL 8

Dr. Oetker neemt de nodige maatregelen om het goede verloop van de wedstrijd te garanderen, met name in geval van betwisting of bij onvoorziene omstandigheden. Al deze maatregelen en beslissingen in het kader van deze wedstrijd zijn onherroepelijk. Dr. Oetker behoudt zich het recht voor de wedstrijd, het verloop ervan en/of de wedstrijdvoorwaarden te wijzigen als onvoorziene omstandigheden of omstandigheden buiten de wil van Dr. Oetker om dat rechtvaardigen. Dr. Oetker kan niet aansprakelijk gesteld worden indien, ingevolge omstandigheden buiten zijn wil om, de wedstrijd zou moeten worden onderbroken, gewijzigd, uitgesteld of geannuleerd. Uitgezonderd van een ernstige of opzettelijke fout, kan Dr. Oetker niet aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen, kosten of schade die voortvloeien uit de deelname aan deze wedstrijd en uit de prijsuitreiking. Dr. Oetker is niet aansprakelijk als de website www.oetker.be of de website www.oetker.be buiten zijn wil om onbeschikbaar is tijdens de duur van de wedstrijd. Bijgevolg kan Dr. Oetker onder deze omstandigheden niet aansprakelijk worden geacht voor het slecht functioneren van het internet, waardoor het goede verloop en de goede werking van de website verhinderd worden.

ARTIKEL 9

Deelname aan de wedstrijd vereist de volledige aanvaarding van dit reglement zonder enig voorbehoud. Het reglement is beschikbaar op de website www.oetker.be . Om een papieren kopie van dit reglement te bekomen, moeten de deelnemers een voldoende gefrankeerde envelop met hun adres opsturen naar Dr. Oetker nv, De Kleetlaan 7 b Bus 1, 1831 Diegem, met de vermelding: “Wedstrijd Tradizionale On-Pack 2021”. Uitgezonderd de gevallen voorzien in artikelen 5, 6 en 7, zal er door de deelnemers geen briefwisseling gevoerd worden, noch zal er telefonische, noch via e-mail of social media communicatie plaatsvinden, noch vóór, noch tijdens de wedstrijd, noch na afsluiting ervan. Elke klacht in verband met deze wedstrijd moet schriftelijk verstuurd worden binnen de 15 werkdagen volgend op de toekenning of het ontvangst van de prijs, naar Dr. Oetker nv, De Kleetlaan 7 b Bus 1, 1831 Diegem. In geen enkel geval zullen de klachten mondeling of telefonisch behandeld worden. Klachten ingediend buiten de termijn of klachten die niet schriftelijk opgesteld zijn, zullen niet behandeld worden. Dit reglement is onderworpen aan het Belgisch recht. Alle eventuele geschillen die hieruit voortvloeien of enigszins verband houden met de wedstrijd of de website staan onder toezicht van de gerechtsdeurwaarder Meester De Belder Eric. In tweede instantie kunnen eventuele geschillen i.v.m. de toepassing van het Belgische recht vallen onder de bevoegdheid van de rechtbanken in Brussel. De partijen zullen niettemin proberen het eventuele geschil in der minne te regelen alvorens het te onderwerpen aan de bevoegde rechter. ARTIKEL 10

Het feit dat deelnemers hun persoonlijke gegevens bezorgen impliceert dat ze ermee akkoord gaan dat deze gegevens gebruikt worden voor publicitaire doeleinden en ter identificatie zodat de naam en woonplaats van de winnaars gepubliceerd kan worden op de website en/ of de facebookpagina van Dr. Oetker.
Overeenkomstig de wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van de privacy, hebben deelnemers het recht op inzage en wijziging van hun persoonsgegevens en hebben ze het recht om het gebruik van persoonsgegevens voor marketingdoeleinden te weigeren, door zich te richten tot dit adres: Dr. Oetker nv, Klantendienst, De Kleetlaan 7 b Bus 1, 1831 Diegem. Sinds 25.5.2018 is de nieuwe Europese privacywet (Algemene Verordening Gegevensbescherming) – AVG) van toepassing.
Alle bijkomende informatie kan bekomen worden bij de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, Steenweg op Waterloo 115 B – 1000 Brussel. Dr. Oetker n.v. zal alle maatregelen nemen die redelijkerwijze van haar verwacht kunnen worden om de gegevens geheim te houden. Bij het indrukken van de toets 'verzenden' voor het versturen van persoonlijke gegevens, erkent de deelnemer dat de verzending van zulke gegevens via het internet nooit zonder risico is. Schade die het gevolg is van het gebruik van persoonlijke gegevens van de deelnemer door onbevoegden kan in geen geval verhaald worden op Dr. Oetker nv, dat in geen geval aansprakelijk gesteld kan worden voor deze schade.

Datum laatste wijziging: 16/03/2021

#DrOetkerFridays

Dr. Oetker Fridays

De Dr. Oetker pizza's zijn je beste optie om het weekend goed in te zetten! Je hoeft enkel je favoriete pizza in de oven te zetten... en te genieten van je pizza, helemaal relax zoals het hoort na een drukke week! Een op en top leuk moment waar iedereen van kan genieten! #DrOetkerFridays

Friday Romance

Veel heb je niet nodig voor een geslaagde romantische avond, een beetje van jezelf en Pizza Ristorante.

Meer romance!
Friday Apero

Start je weekend écht goed met een gezellige apéro! Samen lekker even genieten na de drukke week...

Meer apero!
Family Friday

Weekend is family time!  En een Pizza Friday, dat is scoren bij iedereen en veel tijd voor het gezin! 

Meer family!

Good Luck! 🍀

Cookie beleid

We zouden het fijn vinden als u ermee instemt dat wij en onze partners cookies en vergelijkbare technologieën mogen gebruiken om te begrijpen hoe u onze website gebruikt. Hierdoor kunnen wij uw gebruikersgedrag beter begrijpen en onze website hierop afstemmen. Verder willen wij en onze partners deze gegevens gebruiken voor gepersonaliseerde aanbiedingen op hun platforms. Als u hiermee akkoord gaat, klikt u op "Akkoord". Raadpleeg ons privacybeleid voor gedetailleerde informatie. U kunt op elk moment van gedachten veranderen en uw toestemming terug intrekken.

Noodzakelijke Cookies

We hebben deze cookies en vergelijkbare technologieën nodig om de basisfuncties van onze website mogelijk te maken. Dit omvat bijvoorbeeld het opslaan van deze instellingen. Dit is strikt noodzakelijk daarom u dit niet kunt uitschakelen.

Altijd actief
Analytics en personalisatie

Daarnaast willen we graag meer weten over hoe u onze website gebruikt om deze voor u en andere gebruikers te optimaliseren. Hiervoor gebruiken we cookies en vergelijkbare technologieën die het gebruikersgedrag in kaart brengen en zo helpen om ons aanbod voor jou te verbeteren.

Ja

Nee

(Re-) Marketing / gegevensuitwisseling met derden

Om ervoor te zorgen dat we onze marketingcampagnes kunnen afstemmen op uw behoeften, verzamelen we hoe u op onze website komt en hoe u omgaat met onze advertenties. Dit helpt ons om niet alleen onze advertenties, maar ook onze inhoud nog beter voor u te maken. Onze marketingpartners gebruiken deze informatie ook voor hun eigen doeleinden, bijv. om uw account of profiel op hun platform te personaliseren.

Ja

Nee