Flag
Dr. Oetker Fridays
Pizzapero* met Ristorante Piccolissima van Dr. Oetker

*Pizzapero = een hele avond aperitieven en smullen van verschillende (mini) pizza’s! Start je weekend écht goed met een gezellige apéro! Samen lekker even genieten na de drukke week... Natuurlijk moet je zelf dan geen uren in de keuken staan maar wil je ook lekkere hapjes op tafels zetten. Daarom hebben wij voor jullie nu onze nieuwe Piccolissima's in de winkels gebracht! Ristorante Piccolissima, dat zijn 9 heerlijke mini pizza’s met een krokante, dunne bodem. Perfect als kleine hap tussendoor, of voor een heerlijke pizzapero om samen met familie en vrienden van te genieten. Ze zijn eenvoudig en snel te bereiden: slechts 7 min. bakken in de oven en klaar! Heb jij zelf ook nog leuke tips? Share ze via #DrOetkerFridays

Leuke apéro tips

Picture -

Zorg voor een leuke setting

Lekker op de sofa onder een warm dekentje, gezellig in de keuken met wat leuke muziek of aan tafel met een paar kaarsjes ... Waar maakt niet echt uit zolang iedereen maar ontspannen is ;-) 

Zorg voor genoeg ruimte voor iedereen, maak het gezellig met leuke kussentjes en kleine deco spulletjes. Denk ook aan tafeltjes voor je hapjes en drankjes.

Lekkere hapjes in overvloed

Maak je hapjes op voorhand klaar

Zorg voor lekker veel verschillende dips en verdeel ze over leuke kommetjes. Zorg voor voldoende variatie met warme en koude hapjes. De koude hapjes kan je perfect op voorhand maken.

Zorg voor een basisassortiment

Voorzie bijvoorbeeld stukjes wortel, kleine roosjes bloemkool, kerstomaatjes, radijsjes, olijfjes, blokjes salami en kaasjes, zo heb je alvast een basis assortiment.

Wissel af met warme hapjes

Wissel af met warme hapjes die je tussendoor in de oven zet. Zo heb jij zelf ook tijd om te relaxen en sta je niet de hele tijd in de keuken. Op zoek naar enkele snelle apero hapjes, op onze website kan je leuke suggesties vinden.

Serveer een stijlvol aperitief

Start de avond in stijl met een heerlijke cocktail. Een cocktail is ideaal bij het aperitief! Je kan er eindeloos mee variëren - verschillende kruiden en smaken aan toevoegen om zo een ideale match te vormen met je aperitief-hapjes die je serveert. Zo verras je iedereen gegarandeerd!

Ontdek onze aperitief recepten
Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!