Flag
DR. OETKER FRIDAYS
Family Friday met Casa Di Mama

Weekend is family time! En een Pizza Friday, dat is scoren bij iedereen! Het leukste aan pizza’s eten met het hele gezin? Dat is natuurlijk dat iedereen er eentje kan kiezen naar zijn of haar smaak. Kip? Ham? Tonijn? Salami? Of veggie? Er is voor elk wat wils in het pizza-diepvriesvak. Maar het is natuurlijk ook snel klaar, wat betekent: veel tijd voor het gezin! Deel jou leukste en gezelligste familiemomenten met ons en met je vrienden via #DrOetkerFridays

Pizza Casa di Mama van Dr. Oetker (7 Producten)

Tips voor een geslaagde avond met je gezin!

Picture -

Zorg voor een leuke avond van het begin tot het einde!

Na een drukke week is vrijdag avond ideaal om samen met je gezin te spenderen.

Betrek de kids al bij het klaarmaken van de pizza's zodat de fun al begint voor het bakken. Neem enkele Margherita pizza’s en zet enkele kommetjes met ingrediënten klaar (stukjes ham, champignons, paprika, kaas,…).

Laat iedereen zijn eigen pizza beleggen, en bakken maar! Zo kan iedereen lekker experimenteren met verschillende smaken. 

Of maak er een wedstrijd van! Wie maakt de lekkerste pizza?

Picture -

Doe iets gezellig samen!

Met de pizza's in de oven kan iedereen gezellig en ontspannen aan de avond beginnen.

Pizza's klaar? Kinderen vervelen zich snel aan tafel! Zet je alvast samen klaar in de zetel voor een leuke film of haal de gezelschapsspelletjes nog eens uit de kast en smullen maar!

Family tips!

Pizza Wraps

Vouw een ontdooide pizza in twee voor je deze in de oven zet en bak hem zo af. Enkele leuke sausjes zoals bijvoorbeeld verse guacamole, hummus of een zure room dip maken het helemaal verder af.

Sharing is caring!

Is je oven te klein voor al die pizza’s? Dan deel je toch lekker! Bak je pizza’s na elkaar en begin met smullen zodra de eerste klaar zijn. Zet leuke kleine bordjes op tafel zodat iedereen zijn stukje kan nemen. Opgelost!

De Pizzarette

Wil je er echt een feestje van maken? Tover dan een pizzarette-grill op tafel en bak samen pizza’s. Laat de pizza’s eerst ontdooien en snijd ze in stukken. Beleg ze aan tafel nog extra en leg ze in de pannetjes onder de grill.

Resultaat? Een lekker knapperige korst onderaan en heerlijk gesmolten kaas vanboven.

Keuzestress tussen pizza en pasta?

Kunnen de kids niet kiezen tussen pizza en pasta? Maak dan gewoon een Pasta Pizza! 

Beleg je pizza met Spaghetti, tomatensaus, parmezaan en wat verse kruiden. Smullen maar!

Picture -

Maak een pizza buffet en haal het vakantiegevoel in huis!

Tover je keukentafel om in een heus buffet van verschillende pizza's. Een paar slaatjes en sausjes erbij en je haalt meteen het vakantiegevoel in huis!

Ontdek onze familie recepten!
Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!