Flag
Dr. Oetker Fridays
Relax Friday met Dr. Oetker

Het is weer vrijdag. Vanavond geen fomo*! Het is tijd om eens goed te ontspannen en aan jezelf te denken. En hoe ontspan je beter dan met een heerlijke Dr. Oetker pizza? Neem wat tijd voor jezelf, leg jezelf in de watten en ontspan! Vergeet geen pizza en een leuke activiteit, vanavond is pure me-time! Met onze tips en lekkere recepten zijn jouw batterijen weer opgeladen voor het weekend begint. Heb jij zelf ook nog leuke tips voor een heerlijk ontspannen avond? Share ze via #DrOetkerFridays

Picture -

Waarom is relaxen en me-time zo belangrijk?

Het is belangrijk aandacht aan jezelf te besteden, zo blijf je mentaal én fysiek gezond. De tegenhanger van me-time is namelijk stress. Het helpt je stoom af te blazen, op adem te komen, je hoofd leeg te maken en je batterijen weer op te laden waardoor je je energieker en fitter voelt. Zo verbeter je je relatie met jezelf, heb je een betere weerstand en reageert minder prikkelbaar. Als kers op de taart ben je gewoon vrolijker, meer ontspannen, productiever, creatiever én je kan je beter concentreren. Resultaat? Je zit gewoon veel beter in je vel!

Moeilijk te geloven? Probeer het gewoon eens! Lees snel al onze tips voor een geslaagde avond en creëer de beste versie van jezelf!

Met deze tips ben je volledig ontspannen voor het weekend zelf begint!

Een Dr. Oetker pizza en je lievelings drankje!

Vanavond sta je geen uren in de keuken, want er staat vanalles op de planning. Zorg dus voor een maaltijd die snel klaar is. Leg bijvoorbeeld een heerlijke Dr. Oetker pizza in de oven en verwen jezelf met je lievelings drankje. En vergeet geen heerlijk dessertje om je avond af te sluiten. 

Doe waar jij zin in hebt!

Een yoga-sessie, een instrument leren, een boswandeling maken, een lang bad nemen, een goed boek lezen of gewoon een leuke film opzetten: vanavond doe je waar je zelf zin in hebt, zonder schuldgevoel. Alles mag en niets moet. Oh, en leg je gsm aan de kant, zo kan je echt volledig op jezelf focussen.

Creëer een ontspannen en cozy setting.

We maken het vaak gezellig voor als er bezoek komt, maar waarom zouden we die moeite niet voor onszelf doen? Dek een prachtige tafel met een kaarsje en wat leuke muziek op het terras, of maak een cosy hoekje met kussens, een kaarsje voor een leuke film of maak een warm bad met heerlijke geuren en wat ontspannende muziek. Vanavond mag het wat specialer zijn!

Plan al een volgende me-time in.

 Zie jouw ‘me time’ als een belangrijke afspraak met jezelf. Zeg vol overtuiging nee tegen vrienden, collega’s, maar ook tegen overwerk. Plan het regelmatig in en laat niets er tussen komen. En communiceer dit met je vrienden en familie zodat je zonder schuldgevoel volledig kan genieten. Wedden dat je, door meer tijd voor jezelf te nemen, meer tijd overhoudt?

Happy Friday ♥
Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!