Chocolade Brownies
Plaats het rooster in het midden van de oven, verwarm de oven voor en plooi de bakvorm volgens de instructies.
Temperatuur heteluchtoven: 140 °C
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 160 °C
Giet de deegmix in een kom, voeg er de eieren, de boter en het water bij. Meng het geheel met een klopper tot een glad deeg. Giet het deeg in de bakvorm.
Zet de vorm in de oven en laat ca. 40 min. bakken. Prik ter controle met een mespunt in het midden van de brownie. Blijft het deeg er lichtjes aan kleven, dan is de brownie klaar! Is het deeg nog vloeibaar, bak dan nog enkele minuten verder. Laat de brownie afkoelen, vouw de zijkanten van de bakvorm open en snijd de brownie in 16 stukken.
40 min
Vergelijkbare recepten
Gelijkaardige recepten

Bananenbrood met nootjes

Mini Chocoladetaartjes met Slagschuim

Donuts uit de oven

Choco konijntjes
Chocolade - peerhart

Chocolade Muffins voor het WK
