
Huisgemaakte Pesto
ongeveer 4 porties
Gemiddeld
30
Pesto is de perfecte bijgerecht van een pizzadiner. Dit is een goed basisrecept voor een heerlijke zelfgemaakte basilicum-pesto.
Ingrediënten
Bereiding
Ingrediënten
50 g
pijnboompitten of zonnebloempitten
basilicum potten (vers)
knoflook
200 ml
olijfolie
100 g
parmesaanse kaas
snufje
zout
snufje
peper
Totaal:
30 min
Bereiding:
30 min
1
Bereiding
Rasp de Parmezaanse kaas en pel het teentje knoflook, snijd hem in twee en ontkiem hem.
2
Meng de pijnboompitten of zonnebloempitten, de verse basilicum en de teentjes knoflook met de olijfolie. Voeg de Parmezaanse kaas toe en breng op smaak met peper en zout.
Smakelijk !
Baktips
Voeg eventueel een beetje citroensap toe om het geheel op te frissen.
Tips
Tip: Voeg eventueel een beetje citroensap toe om het geheel op te frissen.
Extra informatie
Nog meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Gelijkaardige recepten
Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!