Flag

Huisgemaakte Pesto

ongeveer 4 porties
Gemiddeld
30
Pesto is de perfecte bijgerecht van een pizzadiner. Dit is een goed basisrecept voor een heerlijke zelfgemaakte basilicum-pesto.
Ingrediënten
Bereiding
Baktips
Voeg eventueel een beetje citroensap toe om het geheel op te frissen.
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Ingrediënten
50 gpijnboompitten of zonnebloempitten
basilicum potten (vers)
knoflook
200 mlolijfolie
100 gparmesaanse kaas
snufjezout
snufjepeper

Gemaakt met:

1

Bereiding

Rasp de Parmezaanse kaas en pel het teentje knoflook, snijd hem in twee en ontkiem hem.

2

Meng de pijnboompitten of zonnebloempitten, de verse basilicum en de teentjes knoflook met de olijfolie. Voeg de Parmezaanse kaas toe en breng op smaak met peper en zout.
Smakelijk !

Baktips

  • Voeg eventueel een beetje citroensap toe om het geheel op te frissen.