Flag
NIEUW
Ristorante Piadina

Dun en knapperig gevuld flatbread, gebaseerd op een traditionele regionale receptuur, geliefd in heel Italië. Deze is beschikbaar in 2 smaken: 4 fromaggi en Diavola. Elke verpakking bevat 2 Piadina’s, welke naar wens en behoefte kunnen aangesneden worden in driehoekvormige stukjes. Perfect als tussendoortje of om te delen met vrienden en familie. Bereiden kan in de oven, in de pan of in de airfryer.

Diavola

Ristorante Piadina Diavola, flatbread gevuld met kaas, passata, paprika, ham, salami en oregano... Heerlijk!

Picture - banner 2 image
Picture - banner 2 image
Diavola

Ristorante Piadina Diavola, flatbread gevuld met kaas, passata, paprika, ham, salami en oregano... Heerlijk!

Ontdek meer!
Ontdek meer!
Picture - banner 2 image

Quattro Formaggi

Ristorante Piadina Quattro Formaggi, flatbread gevuld met Mozzarella, Emmentaler, Cheddar en harde kaas. Perfect voor de kaasliefhebbers onder ons!

Picture - banner 2 image
Quattro Formaggi

Ristorante Piadina Quattro Formaggi, flatbread gevuld met Mozzarella, Emmentaler, Cheddar en harde kaas. Perfect voor de kaasliefhebbers onder ons!

Ontdek meer!
Ontdek meer!
De geschiedenis van de Piadina

Piadina is een dun Italiaans plat brood, typisch bereid in de Romagna. De Piadina Romagnola is een van de meest geliefde producten in Italië en de wereld van de Italiaanse keuken. Er is geen ander gerecht dat de rustieke traditie van de Romagna zo goed vertegenwoordigt als de Piadina. Van een eenvoudig gerecht gemaakt van grof meel waarmee de boeren zichzelf voedden, is het uitgegroeid tot het embleem van gastronomische tafels.