Verwarm de oven voor zoals aangegeven op de verpakking.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 220 °C
Temperatuur heteluchtoven: 200 °C
Kook de pompoen beetgaar in kokend water (3 à 5 minuten). Snijd ogen, neuzen en een griezelige mond uit de pompoenplakken en beleg de Piccolissimas.
De mummie Piccolissimas en deze met de spookjes worden pas belegd/afgewerkt als ze uit de oven komen.
Positie rooster: In het midden
Baktijd: 11 - 13 Minuten
Bak de Piccolissimas zoals aangegeven op de verpakking.
Bereid intussen de mummies en de spookjes voor: snijd een deel van de mozzarellaplakken in de vorm van een spook (tip: gebruik hiervoor een koekjessteker of zelfgetekend sjabloon). Snijd een ander deel van de mozzarella in lange reepjes.
Gebruik olijfjes om de ogen te maken. Stukjes zwarte olijf voor de spookjes en stukjes groene olijf (snijd de olijven in ringen) voor de mummies.
Werk de Piccolissimas af van zodra ze uit de oven komen. Leg de spookjes en de mozzarellalinten op de kleine pizza’s, deze zullen licht smelten door de warmte.
Werk af met de oogjes. Werk de pompoenpizzaatjes af met een basilicumblaadje.
Vergelijkbare recepten
Pizza
Pizza
Pizza