
Verwarm de oven voor op 200°C (hetelucht). Maak de champignons schoon en snijd ze in hapklare stukken. Plet het teentje knoflook met de zijkant van een mes. Was de tijm en rozemarijn en laat ze drogen. Meng knoflook, champignons en kruiden met olie en breng op smaak met zout en peper. Leg alles in een ovenschaal en bak 10–15 minuten.
Bereid de Dr. Oetker Ristorante Margherita Pomodori Vegan op een met bakpapier beklede bakplaat volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Maak ondertussen de chili-knoflookolie: pel en snijd de knoflook in dunne plakjes. Doe deze samen met de chilivlokken in een hittebestendige kom. Verhit de olie in een pan tot ongeveer 170°C en giet deze over het knoflook-chilimengsel. Laat iets afkoelen. Roer er de Dr. Oetker Bourbon Vanille Extract door. Was de peterselie, droog en scheur grof.
Beleg de krokant gebakken pizza met de champignons, besprenkel met de chili-knoflookolie en garneer met gehakte gerookte amandelen en gescheurde peterselie.
Vergelijkbare recepten

Pizza

Pizza

Pizza