Onze deegmeesters hebben tijdens een inspirerende reis naar Napels een unieke Suprema-formule ontwikkeld. Dit resulteerde in een pizzadeeg dat een speciaal 3-fasen fermentatieproces van 24 uur ondergaat. Hierdoor krijgt het deeg een ongeëvenaarde smaak, is het heerlijk luchtig binnenin én extra knapperig! Onze extra grote premium pizzabodem wordt verfijnd met tomatenpassata, gemaakt van zongerijpte tomaten uit de Italiaanse regio Emilia-Romagna, en we voegen alleen zorgvuldig geselecteerde ingrediënten toe.
We hebben ons deeg 24 uur de tijd gegeven en het driemaal laten rijpen. Hierdoor is het ongeëvenaard aromatisch van smaak, luchtig van binnen en heerlijk knapperig van buiten.
We hebben ons deeg 24 uur de tijd gegeven en het driemaal laten rijpen. Hierdoor is het ongeëvenaard aromatisch van smaak, luchtig van binnen en heerlijk knapperig van buiten.
Pizza Suprema beleggen we met een tomatenpassata, gemaakt van zongerijpte tomaten uit de Italiaanse regio Emilia-Romagna, verfijnd met zeezout.
Pizza Suprema beleggen we met een tomatenpassata, gemaakt van zongerijpte tomaten uit de Italiaanse regio Emilia-Romagna, verfijnd met zeezout.
Deze is belegd met vijf kazen voor een ongeëvenaarde volle smaak: mozzarella, gerookte witte cheddar, blauwe kaas, ricotta en provolone.
Deze is belegd met royale plakken Spianata Romana-salami, natuurlijk gerijpt en heerlijk verfijnd met kruiden.
Deze pizza is belegd met typische Calabrische salami en pittige 'Nduja'-worst, afgewerkt met rode peper en een beetje chilihoning.
Deze is belegd met mozzarella en fijne Grana Padano (DOP). Puur en onvergelijkbaar.
Bakken en koken is onze passie en dat delen we graag met jou! Dankzij onze nieuwsbrief blijf jij als eerste op de hoogte van onze laatste promoties, nieuwste producten en unieke wedstrijden met leuke prijzen. Ook inspireren wij je graag met onze lekkere recepten en handige culinaire tips. Schrijf je gratis in en blijf up-to-date!