COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.
Baking Powder

Ijs Chocolade

Met de Dr. Oetker Bereiding voor ijs maak je heel eenvoudig en snel je eigen, heerlijke ijs. Voeg 250 ml melk en naar wens chocoladestukjes, nootjes of caramel toe en creëer je persoonlijke favoriet!

Niet te evenaren... je persoonlijke ijssmaak… en toch heel eenvoudig zelf maken met de Dr. Oetker Bereiding voor Chocolade Ijs!

 

 

Ingrediënten Ijs Chocolade

Ingrediënten: suiker, dextrose, magere MELKPOEDER, 9,0% magere cacao-poeder, glucosestroop, kokosolie, emulgator (E472b), 1,7% chocolade (suiker, cacaomassa, magere cacaopoeder, natuurlijk vanille aroma), zonnebloemolie, MELKEIWITTEN, verdikkingsmiddelen (guarpitmeel, carrageen), aroma vanilline. Kan bevatten: HAZELNOTEN 

1

250 ml koude melk in een mengkom gieten.

2

Ijsmix toevoegen en met de elektrische mixer met kloppers mengen (eerst kort op laagste stand, daarna 3 min. op hoogste stand). Voeg daarna ingrediënten (bv. Fruit) naar wens toe.

3

Het beslag in een diepvriesbestendige bewaardoos gieten, afdekken en tenminste 4 uur bij -18°C invriezen. Ijs ca. 10 min. op kamertemperatuur laten staan alvorens te serveren.

Allergenen

Bericht voor mensen met een allergie of intolerantie voor bepaalde producten: houd er rekening mee dat dit product volgende ingrediënten bevat:

lactose

Voedingswaarden Ijs Chocolade

Een portie bevat 91 g
PER 100G NIET BEREID PRODUCT PER PORTIE BEREID PRODUCT %*
Energie 712 kJ
169 kcal
648 kJ
154 kcal
8 %
8 %
Vetten 4,7 g
4,3 g
6 %
verzadigde vetzuren 3,4 g
3,1 g
16 %
Koolhydraten 26 g
24 g
9 %
suiker 25 g
23 g
26
Eiwitten 4,5 g
4,1 g
8 %
Zout 0,15 g
0,14 g
2 %
* Refentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)

Extra productinformatie

bevat: 102g