Baking Powder

Ristorante Formaggi Pomodori

Deze vegetarische pizza is op verfijnde wijze getopt met de drie kleuren van Italië : met gedroogde tomaten, basilicum en milde geitenkaas. Ristorante, smaakt altijd zoals bij de Italiaan!

 

 

Ingrediënten Ristorante Formaggi Pomodori

TARWEBLOEM, 24% gezeefde tomaten, 11% cherrytomaten, 6,1% MOZZARELLA KAAS, 6,1% EDAMMER KAAS, raapzaadolie, 5,4% GEITENKAAS, 4,1% gedroogde, gemarineerde tomatenstukjes (gedroogde tomaten, zonnebloemolie, zout, knoflook, kruiden, voedingszuur (citroenzuur)), water, bakkersgist, basilicum, zout, suiker, spinazie, peterselie, olijfolie extra vergine, gemodificeerd zetmeel, emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren), knoflook, peper, citroensap, paprika, oregano, gehydroliseerd plantaardig eiwit, maltodextrine, karamel.

Allergenen

Bericht voor mensen met een allergie of intollerantie voor bepaalde producten: houd er rekening mee dat dit product

gluten
lactose

Voedingswaarden Ristorante Formaggi Pomodori

Een portie bevat 355
PER 100 G BEREID PRODUCT Per 100g final product PER PORTIE BEREID PRODUCT %*
Energie 961 kJ
230 kcal
3411 kJ
kcal
3411 kJ
815 kcal
41 %
41 %
Vetten 11 g
g
39 g
56 %
Saturated Fat 3.1 g
g
11 g
%
Koolhydraten 24 g
g
84 g
32 %
Sugar 3.6 g
g
13 g
14 %
Eiwitten 7.6 g
g
27 g
54 %
Zout 1.1 g
g
3.8 g
63 %
* Refentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)

Extra productinformatie

opslagruimte: Na ontdooiing niet opnieuw invriezen, Bij -18 °C bewaren

bevat: 0