Baking Powder

Ristorante Quattro Stagioni

Deze vierseizoenenpizza is belegd met spinazie, tonijn, salami en champignons. Ideaal om te delen! Verrijkt met Edammer kaas, mozzarella en kruiden. Ristorante, smaakt altijd zoals bij de Italiaan!

 

 

Ingrediënten Ristorante Quattro Stagioni

TARWEBLOEM, 23% gezeefde tomaten, 13% KAAS (MOZZARELLA, EDAMMER), 7,8% champignons, 6,1% spinazie, raapzaadolie, 4,3% TONIJN, 4,0% salami (varkensvlees, spek, zout, specerijen, dextrose, uipoeder, knoflookpoeder, specerijenextracten, stabilisator (natriumnitriet), antioxidant (extract van rozemarijn), rook), gefrituurde uien (uien, raapzaadolie, zonnebloemolie, zout), water, tomatenstukjes, geraffineerde SOJAOLIE, bakkersgist, zout, suiker, kruiden, ingemaakte kappertjes (kappertjes, brandewijnazijn, zout), gemodificeerd zetmeel, knoflook, peper, gehydroliseerd plantaardig eiwit, maltodextrine, karamel.

Allergenen

Bericht voor mensen met een allergie of intollerantie voor bepaalde producten: houd er rekening mee dat dit product

gluten
lactose
soja
vis

Voedingswaarden Ristorante Quattro Stagioni

Een portie bevat 370
PER 100 G BEREID PRODUCT Per 100g final product PER PORTIE BEREID PRODUCT %*
Energie 938 kJ
224 kcal
3472 kJ
kcal
3472 kJ
829 kcal
41 %
41 %
Vetten 11 g
g
39 g
56 %
Saturated Fat 3.4 g
g
13 g
%
Koolhydraten 22 g
g
82 g
32 %
Sugar 2.8 g
g
10 g
11 %
Eiwitten 9 g
g
33 g
66 %
Zout 1.2 g
g
4.4 g
73 %
* Refentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)

Extra productinformatie

opslagruimte: Na ontdooiing niet opnieuw invriezen, Bij -18 °C bewaren

bevat: 0