COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.
Baking Powder

Ristorante Quattro Stagioni

Deze vierseizoenenpizza is belegd met spinazie, tonijn, salami en champignons. Ideaal om te delen! Verrijkt met Edammer kaas, mozzarella en kruiden. Ristorante, smaakt altijd zoals bij de Italiaan!

 

 

Ingrediënten Ristorante Quattro Stagioni

TARWEBLOEM, 23% gezeefde tomaten, 13% KAAS (MOZZARELLA, EDAMMER), 7,8% champignons, 6,1% spinazie, raapzaadolie, 4,3% TONIJN, 4,0% salami (varkensvlees, spek, zout, specerijen, dextrose, uipoeder, knoflookpoeder, specerijenextracten, stabilisator (natriumnitriet), antioxidant (extract van rozemarijn), rook), gefrituurde uien (uien, raapzaadolie, zonnebloemolie, zout), water, tomatenstukjes, geraffineerde SOJAOLIE, bakkersgist, zout, suiker, kruiden, ingemaakte kappertjes (kappertjes, brandewijnazijn, zout), gemodificeerd zetmeel, knoflook, peper, gehydroliseerd plantaardig eiwit, maltodextrine, karamel.

Allergenen

Bericht voor mensen met een allergie of intolerantie voor bepaalde producten: houd er rekening mee dat dit product volgende ingrediënten bevat:

gluten
lactose
soja
vis

Voedingswaarden Ristorante Quattro Stagioni

Een portie bevat 370
PER 100G NIET BEREID PRODUCT PER 100G BEREID PRODUCT PER PORTIE BEREID PRODUCT %*
Energie 3.472 kJ
0 kcal
938 kJ
224 kcal
3.472 kJ
829 kcal
41 %
41 %
Vetten 0 g
11 g
39 g
56 %
verzadigde vetzuren 0 g
3,4 g
13 g
0 %
Koolhydraten 0 g
22 g
82 g
32 %
suiker 0 g
2,8 g
10 g
11 %
Eiwitten 0 g
9 g
33 g
66 %
Zout 0 g
1,2 g
4,4 g
73 %
* Refentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)

Extra productinformatie

opslagruimte: Na ontdooiing niet opnieuw invriezen, Bij -18 °C bewaren

bevat: 0