Flag

Breekchocolade

1 - 2 stukken
Gemakkelijk
30
In een handomdraai kan je chocolade ook omtoveren in een kleurrijke, knapperige lekkernij .
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de bereiding
150 gmelkchocolade
150 gwitte chocolade
150 gchocolade, puur
50 - 100 gspeculaas
Dr. Oetker Regenboogfantasie

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Regenboogfantasie
1

Smelt de chocolade in aparte kommen au bain-marie en breek de speculaas in kleine stukjes.

2

Beleg een bakblik met bakpapier en giet de gesmolten chocolade per kleur in het blik. Trek met een lepeltje of een vork cirkels door de gesmolten chocolade om een mooi marmereffect te krijgen.

3

Beleg de chocolade met stukjes speculaas en bestrooi het geheel met heerlijke suikerdecoraties uit de Dr. Oetker Regenboogfantasie.

4

Zet het bakblik in de koelkast en laat ongeveer 2 uur lang afkoelen en vast worden.