Flag

Pannenkoek met karamelsaus en noten

10 - 12 stukken
Gemakkelijk
20
Huisgemaakte pannenkoeken met winterse toppings!
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor het beslag
1 zakjeDr. Oetker Pannenkoeken
450 mlmelk
Voor de garnering
enkelepecannoten
100 gsuiker
een beetjewater

Gemaakt met:

1

Maak het deeg volgens de bereidingswijze op de verpakking. Hak de noten in stukjes.

2

Meng voor de karamelsaus de suiker in een pannetje met een scheutje water op een hoog vuur en wacht tot het water verdampt. Zodra het water weg is, zal de gesmolten suiker bruin beginnen kleuren. Wanneer je een mooie goudbruine kleur verkrijgt, voeg je beetje extra water toe om het karameliseren te stoppen. Laat nog wat water verdampen tot je karamelsaus dik genoeg is.

3

Verhit een klontje boter in de pan. Giet wat beslag in de pan en bak de pannenkoek op een matig vuur tot de pannenkoek niet meer vochtig is. Maak de pannenkoek voorzichtig los van de pan en bak de pannenkoek aan de andere zijde goudbruin.