Meng de Pannenkoekenmix met de melk zoals aangegeven op de verpakking.
Bak de pannenkoeken en houd ze apart.
Baktijd: 15 minuten bakken
Spoel de jonge spinazie en laat ze uitlekken.
Schil de zoete aardappelen en snijd ze dan in reepjes van 0,5 cm dikte. Verwarm de olijfolie in een anti-kleefpan en bak de zoete aardappelreepjes op een hevig vuur aan alle kanten. Verminder het vuur en strooi er de cajunkruiden over. Hussel alles goed door elkaar en laat op een zacht vuur de reepjes verder garen.
Leg een pannenkoek op een plank, strijk er de guacamole op, schik er 2 zalmplakjes op en bedek dan met jonge spinazie en kruid deze met peper. Schik dan iets uit het centrum de zoete aardappelreepjes en strooi er sesamzaadjes over.
Rol de pannenkoek zo strak mogelijk op en snijd hem in stukken.
Vergelijkbare recepten
Pannenkoeken
Pannenkoeken
Pannenkoeken