Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Pannenkoeken Mandarine Napoleon

voor 4 personen

4 porties

eenvoudig 20 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Pannenkoeken Mandarine Napoleon

Voor de pannenkoeken:

1 verpakking Dr. Oetker Pannenkoeken
450 ml melk

Voor de banketbakkerscrème:

500 ml melk
3 eidooiers
50 g bloem
100 g suiker
100 ml Mandarine Napoléon

Voor het bestrooien:

een beetje poedersuiker

preparation

Bereiding

1

Bereid het pannenkoekenbeslag en bak de pannenkoeken

2

Breng de melk aan de kook. Meng 3 eidooiers met de suiker. Klop het mengsel tot het wit is. Breng de melk aan de kook. Voeg de bloem en daarna de kokende melk toe. Laat het geheel 3 – 4 minuten goed doorkoken. Laat het mengsel afkoelen en voeg daarna de Mandarine Napoléon toe.

3

Leg de pannenkoeken plat neer. Doe een soeplepel banketbakkersroom in het midden. Plooi de pannenkoeken in vieren of rol ze op tot 'sigaren'. Schik de pannenkoeken in een licht ingevette ovenschotel. Bestrooi ze met bloemsuiker en laat ze even onder de gril glaceren. Onmiddellijk serveren.

info

Dit recept werd ontwikkeld door Frédéric Caerdinael Le sanglier des Ardennes Hostellerie**** www.sanglier-des-ardennes.be  

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Pannenkoeken Mandarine Napoleon

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 1587kJ
379kcal
435kJ
104kcal
Vetten 9.34g 2.55g
Koolhydraten 51.29g 14.01g
Eiwitten 21.96g 6.00g