Flag

Pannenkoeken met fruitvulling

10 - 12 pannenkoeken
Gemakkelijk
20
Goed voor 10 pannenkoeken met de Bereiding voor Pannenkoeken van Dr. Oetker.
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de pannenkoeken
1 bereiding voorDr. Oetker Pannenkoeken
450 mlmelk
Voor de vulling
125 gbosbessen
50 gaardbeien
1 zakjeDr. Oetker Vanillesuiker
1 eetl.room

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Vanillesuiker
1

Doe de inhoud van het zakje in een kom en voeg langzaam en al roerend 450 ml koude melk toe tot het deeg glad en luchtig is. Maak de pan voor de pannenkoeken goed heet, vet ze vervolgens in met een beetje boter en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin. Houd de pannenkoeken warm au bain-marie.

2

Pureer de helft van de bessen met de aardbeien en meng vanilliesuiker en de room eronder. Verdeel over de pannenkoeken.

3

Rol de pannenkoeken op, snij ze in stukjes van ongeveer 3 cm breed. Neem een tandenstoker en prik er een stukje fruit en een stukje pannenkoek door. Serveer met de overgebleven bessensaus.