Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Pannenkoekentaart met Chocolade

Lekker feestelijk met pannenkoeken.

ongeveer 10 porties

eenvoudig 40 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Pannenkoekentaart met Chocolade

Voor de pannenkoekentaart:

1 verpakking Dr. Oetker Pannenkoeken ( 3 x 200g)
1,35 l melk ( 3 x 450 ml)
350 ml vloeibare room
1 zakje Dr. Oetker Klop-Fix
3 eetl. poedersuiker
120 g chocoladepasta
50 g frambozen

preparation

Bereiding

1

De pannenkoeken

Doe de inhoud van 1 zakje Bereiding voor Pannenkoeken in een kom en voeg al roerend 450 ml koude melk toe tot het beslag glad is. Maak de pannenkoekenpan goed heet, vet ze vervolgens in met wat boter en bak 10 pannenkoeken aan beide zijden goudbruin. Herbegin tot je 30 pannenkoeken bekomt.

2

De slagschuim

Meng de room met de poedersuiker en de inhoud van het zakje Klop-Fix. Klop het geheel tot een stevige slagroom.

3

De taart

Leg een pannenkoek op een bord en bestrijk deze met een beetje chocoladepasta. Leg er vervolgens een pannenkoek op en bestrijk met een laagje slagroom. Herhaal deze stappen met de rest van de pannenkoeken. Werk af met poedersuiker en frambozen.

Smakelijk!

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Pannenkoekentaart met Chocolade

Per Portie / Stuk Per 100 g / ml
Energie 1223kJ
292kcal
578kJ
138kcal
Vetten 0g 0g
Koolhydraten 23.12g 10.96g
Eiwitten 0g 0g