COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.

Pannenkoekentoren met chocolade en banaan

Zeer leuk voor de kinderen.

8 - 10 porties

eenvoudig 40 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Pannenkoekentoren met chocolade en banaan

Voor het deeg:

1 verpakking Dr. Oetker Pannenkoeken
450 ml halfvolle melk

Voor de vulling:

chocoladepasta
2 - 3 bananen
50 g noten (gemengde noten in stukjes)

preparation

Bereiding

1

Doe de inhoud van het zakje in een kom en voeg langzaam en al roerend 450 ml koude melk toe tot het deeg glad en luchtig is. Maak de pan voor de pannenkoeken goed heet, vet ze vervolgens in met een beetje boter en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.

2

Om de pannenkoeken warm te houden plaats je een bord op een pan met heet water. Leg de pannenkoek erop en dek het af met een ander bord.

3

Bestrijk elke pannenkoek vanboven met de chocoladepasta en stapel ze tot een toren. Snij 2 bananen in schijfjes en verdeel deze over de bovenkant. Werk de toren af door de bovenzijde te bestrooien met stukjes gehakte noot.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Pannenkoekentoren met chocolade en banaan

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 758 kJ
181 kcal
586 kJ
140 kcal
Vetten 7.79 g 6.04 g
Koolhydraten 22.11 g 17.14 g
Eiwitten 4.81 g 3.73 g