Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Pannenkoekentoren met chocolade en banaan

Zeer leuk voor de kinderen.

8 - 10 porties

eenvoudig 40 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Pannenkoekentoren met chocolade en banaan

Voor het deeg:

1 verpakking Dr. Oetker Pannenkoeken
450 ml halfvolle melk

Voor de vulling:

chocoladepasta
2 - 3 bananen
50 g noten (gemengde noten in stukjes)

preparation

Bereiding

1

Doe de inhoud van het zakje in een kom en voeg langzaam en al roerend 450 ml koude melk toe tot het deeg glad en luchtig is. Maak de pan voor de pannenkoeken goed heet, vet ze vervolgens in met een beetje boter en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.

2

Om de pannenkoeken warm te houden plaats je een bord op een pan met heet water. Leg de pannenkoek erop en dek het af met een ander bord.

3

Bestrijk elke pannenkoek vanboven met de chocoladepasta en stapel ze tot een toren. Snij 2 bananen in schijfjes en verdeel deze over de bovenkant. Werk de toren af door de bovenzijde te bestrooien met stukjes gehakte noot.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Pannenkoekentoren met chocolade en banaan

Per Portie / Stuk Per 100 g / ml
Energie 758kJ
181kcal
586kJ
140kcal
Vetten 7.79g 6.04g
Koolhydraten 22.11g 17.14g
Eiwitten 4.81g 3.73g