Flag

Pannenkoekentoren met chocolade en banaan

8 - 10 porties
Gemakkelijk
40
Zeer leuk voor de kinderen.
Ingrediënten
Bereiding
Baktips
Gebruik zonnebloemolie voor het bakken van de pannenkoeken, dit geeft de pannenkoeken een mooie goudbruine kleur.
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor het deeg
1 verpakkingDr. Oetker Pannenkoeken
450 mlhalfvolle melk
Voor de vulling
chocoladepasta
2 - 3bananen
50 gnoten (gemengde noten in stukjes)

Gemaakt met:

1

Doe de inhoud van het zakje in een kom en voeg langzaam en al roerend 450 ml koude melk toe tot het deeg glad en luchtig is. Maak de pan voor de pannenkoeken goed heet, vet ze vervolgens in met een beetje boter en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.

2

Om de pannenkoeken warm te houden plaats je een bord op een pan met heet water. Leg de pannenkoek erop en dek het af met een ander bord.

3

Bestrijk elke pannenkoek vanboven met de chocoladepasta en stapel ze tot een toren. Snij 2 bananen in schijfjes en verdeel deze over de bovenkant. Werk de toren af door de bovenzijde te bestrooien met stukjes gehakte noot.

Baktips

  • Gebruik zonnebloemolie voor het bakken van de pannenkoeken, dit geeft de pannenkoeken een mooie goudbruine kleur.