Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Pizza sticks met twee dips

Pizza sticks met twee dips die je met onze verschillende pizza's kan maken

2 porties

eenvoudig 35 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Pizza sticks met twee dips

Pizza Sticks:

1 Dr. Oetker La Margherita Classica
1 Dr. Oetker Ristorante Pizza Spinaci

Zure Room Dip:

200 g zure room
1 Rode paprika
4 peterselie
bieslook
dille

Avocado Dip:

½ citroen
1 avocado
ongeveer 3 eetl. zure room

preparation

Bereiding

1

Pizza Sticks

Verwarm de oven voor, ontdooi de pizza's lichtjes, snijd ze doormidden en snijd ze in reepjes - neem ongeveer de breedte van je duim. Bak de pizza zoals aangegeven op de verpakking. Zet nadien de pizza opzij om af te koelen.

2

Zure Room Dip

Kruid de zure room met wat peper en zout. Was de verse kruiden, schud ze droog en hak ze fijn. Snijd de rode paprika in blokjes en meng deze vervolgens met de zure room en de verse kruiden.

3

Avocado Dip

Voor de avodado dip was je eerst de citroen met heet water, droog hem, rasp de schil en pers het sap eruit. Plet vervolgens de avocado fijn met een vork en meng deze met zure room, de citroenschil en het citroensap, breng op smaak met wat zout.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Pizza sticks met twee dips

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 3638 kJ
869 kcal
561 kJ
134 kcal
Vetten 35.47 g 5.47 g
Koolhydraten 99.68 g 15.38 g
Eiwitten 32.08 g 4.95 g