Flag

Pizza sticks met twee dips

2 porties
Gemakkelijk
35
Pizza sticks met twee dips die je met onze verschillende pizza's kan maken
Ingrediënten
Bereiding
Baktips
Probeer dit recept ook met andere pizza's of andere dips
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Pizza Sticks
1Dr. Oetker La Margherita Classica
1Dr. Oetker Ristorante Pizza Spinaci
Zure Room Dip
200 gzure room
1rode paprika
4peterselie
bieslook
dille
Avocado Dip
½citroen
1avocado
ongeveer 3 eetl.zure room

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker La Margherita Classica
1

Pizza Sticks

Verwarm de oven voor, ontdooi de pizza's lichtjes, snijd ze doormidden en snijd ze in reepjes - neem ongeveer de breedte van je duim. Bak de pizza zoals aangegeven op de verpakking. Zet nadien de pizza opzij om af te koelen.

2

Zure Room Dip

Kruid de zure room met wat peper en zout. Was de verse kruiden, schud ze droog en hak ze fijn. Snijd de rode paprika in blokjes en meng deze vervolgens met de zure room en de verse kruiden.

3

Avocado Dip

Voor de avodado dip was je eerst de citroen met heet water, droog hem, rasp de schil en pers het sap eruit. Plet vervolgens de avocado fijn met een vork en meng deze met zure room, de citroenschil en het citroensap, breng op smaak met wat zout.

Baktips

  • Probeer dit recept ook met andere pizza's of andere dips