Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Pizza wafels

Ideaal voor een origineel aperitief, met leuke tips

8 stukken

eenvoudig 5 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Pizza wafels

Voor 8 stukken:

Wafelijzer
2 Pizza Tradizionale Mozzarella e Pesto

preparation

Bereiding

1

Haal de pizza's uit de verpakking en het folie en laat ze ongeveer 60 minuten ontdooien.

2

Verwarm het wafelijzer voor. 

3

Vouw beide kanten van de pizza naar binnen en druk hem stevig aan. Houd de pizza eventueel samen met houten spiesjes.

4

Borstel het wafelijzer in met olijfolie, leg de pizza erop en bak deze ongeveer 8 minuten in het ijzer tot hij knapperig is. Snijd hem in 8 gelijke stukken en herhaal dit met de tweede pizza.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Pizza wafels

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 896 kJ
214 kcal
976 kJ
233 kcal
Vetten 7.64 g 8.30 g
Koolhydraten 27.60 g 30 g
Eiwitten 8.10 g 8.80 g