COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.

Pizzahapje met Feta

Maak van je pizza La Margherita een lekker aperitiefhapje!

12 porties

eenvoudig 10 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Pizzahapje met Feta

Voor het hapje:

Dr. Oetker La Margherita Classica
60 g Feta
6 kerstomaten
blauwe druiven

preparation

Bereiding

1

Verwarm de oven voor.

Elektrische oven: 220 °C

Heteluchtoven: 200 °C

2

Laat de pizza in de folie 10 minuten ontdooien bij kamertemperatuur.

3

Verwijder de folie en leg de pizza op het rooster in het midden van de oven en bak 7-8 minuten.

Baktijd: 7 - 8 minuten

4

Terwijl de pizza in de oven bakt, was de rucola salade en snij de feta in blokjes en halveer de kerstomaatjes.

5

Maak 12 spiesjes klaar met een druif, een blokje feta en een stukje kerstomaat.

6

Snij de pizza in 12 stukjes en prik er de spiesjes in. Smakelijk.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Pizzahapje met Feta

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 281 kJ
67 kcal
850 kJ
203 kcal
Vetten 2.48 g 7.52 g
Koolhydraten 8.07 g 24.44 g
Eiwitten 2.89 g 8.75 g