Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Pompoenpannenkoeken

Voor 12 pannenkoeken

12 stukken

eenvoudig 40 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Pompoenpannenkoeken

Voor de pannenkoeken:

1 verpakking Dr. Oetker Pannenkoeken
300 ml halfvolle melk
150 g pompoen (gekookt en gepureerd)

Voor de afwerking:

125 g bosbessen
40 g suiker
een beetje boter - gesmolten

preparation

Bereiding

1

De pannenkoeken

Doe de mix voor pannenkoeken, de melk en de pompoempuree in een flinke kom en meng dit tot een gladde massa. Bak een 12-tal kleine pannenkoeken in boter en hou ze warm.

2

Verwarm de bessen met de suiker en laat enkele minuten pruttelen. Serveer de pannenkoeken op warme borden, lepel de bessen erlangs en giet er wat gesmolten boter op.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Pompoenpannenkoeken

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 264 kJ
63 kcal
389 kJ
93 kcal
Vetten 1.03 g 1.51 g
Koolhydraten 11.00 g 16.18 g
Eiwitten 1.96 g 2.88 g