COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.

Puddingflip

Basisrecept

4 porties

eenvoudig 20 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Puddingflip

Voor het beslag:

1 zakje Dr. Oetker Pudding Chocolade Puddingpoeder
1 zakje Dr. Oetker Pudding Vanille Puddingpoeder
150 g suiker
1 l halfvolle melk

preparation

Bereiding

1

Volgens de gebruiksaanwijzing apart 1 pakje Dr. Oetker Vanille- en 1 pakje Dr. Oetker Chocoladepudding bereiden.

2

3 eetlepels vanillepudding in het midden van een glazen schaal gieten (niet verdelen!), daarop 3 eetlepels chocoladepudding gieten en zo verder de schaal vullen.

3

De pudding laten afkoelen.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Puddingflip

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 1231 kJ
294 kcal
389 kJ
93 kcal
Vetten 4.20 g 1.32 g
Koolhydraten 54.21 g 17.10 g
Eiwitten 9.40 g 2.97 g