Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Royaal Dessert

Met de Saroma pudding van Dr. Oetker

ongeveer 5 porties

eenvoudig 30 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Royaal Dessert

Voor de crème:

1 verpakking Dr. Oetker Saroma Vanille
450 ml melk
180 g yoghurt, halfvol

Voor de versiering:

1 zakje Dr. Oetker Chocoladeglazuur
Dr. Oetker Strooifeest

preparation

Bereiding

Extra materiaal

5 dessertglazen van 150 ml, spuitzak

Voorbereiding

Teken de kroontjes op bakpapier.

1

Voor de crème

Bereid de Saroma zoals aangegeven staat op de verpakking, gebruik hier echter 450 ml melk in plaats van 500 ml melk. Meng de yoghurt als laatste onder de Saroma. Plaats de crème in de koelkast.

2

Voor de versiering

Smelt het chocoladeglazuur zoals aangegeven staat op de verpakking. Giet deze in een spuitzak en vorm hiermee de kroontjes op het bakpapier. Versier de kroontjes onmiddellijk met de suikerparels en laat ze hard worden in de koelkast. Plaats de kroontjes juist voor het serveren op de crème.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Royaal Dessert

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 858 kJ
205 kcal
523 kJ
125 kcal
Vetten 10.21 g 6.19 g
Koolhydraten 22.20 g 13.46 g
Eiwitten 5.77 g 3.50 g