COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.

Schitterend aardbeien-stracciatella-ijs

Stracciatella-ijs met aardebienconfituur

ongeveer 4 porties

eenvoudig 20 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Schitterend aardbeien-stracciatella-ijs

Voor het ijs:

250 ml melk
1 verpakking Dr. Oetker Bereiding voor Ijs Stracciatella
100 g aardbeienconfituur

preparation

Bereiding

1

Voor het ijs

Giet de koude melk in een mengkom. Voeg de ijsmix  en meng met de elektrische mixer met kloppers (eerst kort op laagste stand, daarna 3 min. op hoogste stand). Het mengsel afwisselend met de aardbeienconfituur in een diepvriesbestendige bewaardoos gieten, afdekken en ten minste 4 uur bij -18°C invriezen.

2

Laat het ijs ca. 10 min. op kamertemperatuur staan. Verdeel het ijs over de glaasjes en versier het naar wens.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Schitterend aardbeien-stracciatella-ijs

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 569 kJ
136 kcal
507 kJ
121 kcal
Vetten 2.37 g 2.09 g
Koolhydraten 25.14 g 22.25 g
Eiwitten 3.22 g 2.85 g