Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Schitterend aardbeien-stracciatella-ijs

Stracciatella-ijs met aardebienconfituur

ongeveer 4 porties

eenvoudig 20 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Schitterend aardbeien-stracciatella-ijs

Voor het ijs:

250 ml melk
1 verpakking Dr. Oetker Bereiding voor Ijs Stracciatella
100 g aardbeienconfituur

preparation

Bereiding

1

Voor het ijs

Giet de koude melk in een mengkom. Voeg de ijsmix  en meng met de elektrische mixer met kloppers (eerst kort op laagste stand, daarna 3 min. op hoogste stand). Het mengsel afwisselend met de aardbeienconfituur in een diepvriesbestendige bewaardoos gieten, afdekken en ten minste 4 uur bij -18°C invriezen.

2

Laat het ijs ca. 10 min. op kamertemperatuur staan. Verdeel het ijs over de glaasjes en versier het naar wens.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Schitterend aardbeien-stracciatella-ijs

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 569 kJ
136 kcal
507 kJ
121 kcal
Vetten 2.37 g 2.09 g
Koolhydraten 25.14 g 22.25 g
Eiwitten 3.22 g 2.85 g