COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.

Spek en kaas pannenkoeken

voor 10 tot 12 stuks

10 - 12 stukken

eenvoudig 20 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Spek en kaas pannenkoeken

Voor het beslag:

1 zakje Dr. Oetker Pannenkoeken
450 ml melk

Voor de garnering:

200 g kaas
200 g spek (ontbijtspek)
peper
een beetje kaas (geraspt)

preparation

Bereiding

1

Maak het deeg volgens de bereidingswijze op de verpakking.

2

Maak de pan goed heet en bak vervolgens enkele spekreepjes.

3

Leg hierover enkele schijfjes kaas en giet het deeg onmiddellijk over de kaas.

4

Draai de pannenkoek zodra de bovenkant droog is en bestrooi deze met een beetje geraspte kaas en eventueel met een beetje peper.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Spek en kaas pannenkoeken

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 1156 kJ
276 kcal
1202 kJ
287 kcal
Vetten 24.59 g 25.61 g
Koolhydraten 6.52 g 6.80 g
Eiwitten 7.88 g 8.21 g