Flag

Appelpannenkoeken

8 - 10 stukken
Gemakkelijk
20
Lekker fruitig en zoet - voor 10 tot 12 stuks
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor het deeg
1 verpakkingDr. Oetker Pannenkoeken
450 mlhalfvolle melk (koud)
3appels

Gemaakt met:

1

voor de bereiding

Maak het deeg volgens de bereidingswijze op de verpakking. Schil 3 appels en verwijder het klokhuis. Snijd de appels in dunne ringen.

2

Verhit een klontje boter in de pan. Giet wat beslag in de pan en leg direct enkele appelringen op het beslag. Bak de pannenkoek op een matig vuur tot de pannenkoek niet meer vochtig is. Maak de pannenkoek voorzichtig los van de pan en leg deze op een ingevet bord. Vet de pan opnieuw in en bak de pannenkoek aan de andere zijde goudbruin.

3

Serveer de pannenkoek met kaneelsuiker (1/2 eetl. kaneel voor 50 g suiker).