Flag

Caramellen

20 stukken
Gemakkelijk
20
20
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de caramellen
500 mlroom
300 gsuiker
2 eetl.honing
10 gboter (1 eetlepel)

Gemaakt met:

1

Doe de ingrediënten in een hoge ketel en breng deze onder voortdurend roeren aan de kook. Neem de ketel even van het vuur indien de massa te hoog opkookt. Laat op een klein vuur en onder voortdurend roeren koken tot u een lichtbruine kleur en een dikkere massa bekomt (kooktijd ongeveer 15 minuten).

2

Giet de kokende massa in een met bakpapier beklede bakvorm (30 x 10 cm) en strijk deze glad. Laat dit een nacht afkoelen. Neem de gestolde massa uit de vorm en verwijder voorzichtig het bakpapier. Snijd de caramel in kleine stukjes.