Flag

Flan met perzik en chocoladesaus

4 porties
Gemakkelijk
20
voor 4 personen
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de bereiding
1 bereiding voorDr. Oetker Flan Vanille
500 mlmelk
4 eetl.rum
enkelegehalveerde perziken
100 gchocolade
250 mlslagroom
2 - 3 eetl.suiker

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Flan Vanille
1

Bereid de flan met de melk volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Roer de rum erdoor en giet de flan in een vorm of in dessertglazen. Snijd de perziken in stukjes.

2

Breek de chocolade in stukjes en verwarm ze au bain-marie. Roer de helft van de ongeklopte room erdoor. Klop de rest van de room met de suiker stijf.

3

Versier met de stukjes perzik, de chocoladesaus en enkele toefjes slagroom of serveer de stijf geslagen room er apart bij.