Verwarm de oven voor.
Zeef de bloem en de Backin. Klop de eieren met de suiker totdat je een mooie mengsel hebt. Voeg de bloem en Backin toe en verdeel het deeg gelijkmatig over een bakplaat (40 x 30 cm) bedekt met bakpapier.
Plaats in het midden van de oven. Bereidingstijd: Ongeveer 12 minuten. Na het bakken, draai de biscuit op een vochtige doek.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 200 °C
Temperatuur heteluchtoven: 180 °C
Meng 80 ml melk met de inhoud van de Bereiding voor slagschuim toe met een garde.
Bedek de nog warme biscuit volledig met frambozenconfituur. Daarna verspreid 2/3 van de slagschuim op de frambozenconfituur. Laat ca. 2 cm aan de lange zijden onbedekt. Rol daarna de biscuit volledig op met behulp van het bakpapier. Druk de biscuit stevig aan en sluit het bakpapier langs de zijkanten. Laat de biscuit gedurende 1 uur opstijven in de koelkast.
Bestrijk de biscuit met de resterende slagschuim. Gebruik een vork om houtnerven in de stronk te vormen. Strooi met decoratie en amandelen.
Vergelijkbare recepten
Desserten
Desserten
Desserten