Flag

Gevulde Weense pannenkoeken

10 - 12 stukken
Gemakkelijk
20
voor 10 tot 12 stuks
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de pannenkoeken
1 verpakkingDr. Oetker Pannenkoeken
450 mlhalfvolle melk
Voor de vulling
100 gDr. Oetker CupCake Marsepein wit, groen en roze (enkel de witte marsepein gebruiken)
2 eetl.rum
200 gabrikozenconfituur
2 eetl.citroensap
Voor de garnering
250 mlroom
1 zakjeDr. Oetker Vanillesuiker
10 gsuiker (1 eetlepel)
3 eetl.geschaafde amandelen
een beetjeboter

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Vanillesuiker
1

Maak het deeg klaar volgens de bereiding op de verpakking, bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin en zet ze op een warme plaats.

2

Meng de marsepein, de rum en het citroensap tot een gladde massa en roer hieronder de abrikozenconfituur. Bestrijk hiermee de pannenkoeken en rol ze op. Klop de room samen met de Gevanillineerde suiker stijf. Doe de geschaafde amandelen, de suiker en de boter in een pan en rooster deze onder voortdurend roeren goudgeel.

3

Verdeel net voor het serveren de slagroom over de warme pannenkoeken en strooi de geroosterde amandelen erover.