Doe de inhoud van het zakje in een kom en voeg langzaam en al roerend 450 ml koude melk toe tot het deeg glad en luchtig is. Maak de pan voor de pannenkoeken goed heet, vet ze vervolgens in met een beetje boter en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin. Houd de pannenkoeken warm au bain-marie.
Was spinazie en laat uitlekken. Snij de tomaten in schijfjes. Verwijder het onderste deel van de aspergestengels en snij ze in 3 of 4 stukken. Pel de knoflook en plet hem.
Verhit de olie in een pan, leg de asperges en bak tot ze glanzend zijn. Voeg de tomaten, knoflook en spinazie toe. Bak nog een minuut en breng op smaak met peper en zout.
Giet een deel van het spinazie- en tomatenaspergemengsel over de pannenkoeken, voeg geraspte geitenkaas en wat amandelen toe in plakjes en rol ze op. Serveer warm.
Vergelijkbare recepten