Doe de inhoud van het zakje in een kom. Voeg langzaam en al roerend 450 ml koude melk toe tot het deeg glad en luchtig is. Meng er daarna het zout en de groene kruiden door en zet dit geheel even aan de kant.
Pel de ui en snipper deze. Fruit de ui in een beetje boter of olie en voeg het gehakt toe. Meng er bleekselderij, wijn, tomatenpuree, oregano, peper en zout door. Laat de vulling een kwartiertje stoven. Verwarm de oven voor.
Maak de pan goed heet, vet ze vervolgens in met een beetje boter en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin. Schep 1 à 2 eetlepels bolognaisesaus op de pannenkoek en rol hem op. Schik de opgerolde pannenkoeken in een vuurvaste schaal en houd ze warm in de oven.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 170 °C
Temperatuur heteluchtoven: 150 °C
Bestrooi daarna elke pannenkoek met Parmezaanse kaas en zet ze nog even terug in de oven totdat de kaas een beetje gesmolten is.
Vergelijkbare recepten
Pannenkoeken
Pannenkoeken
Pannenkoeken