Flag

Pannenkoeken met banaan en plattekaas

10 - 12 stukken
Gemakkelijk
20
voor 10 tot 12 stuks
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de pannenkoeken
1 verpakkingDr. Oetker Pannenkoeken
450 mlmelk
Voor de vulling
250 gmagere plattekaas
20 mlroom (2 eetlepels)
2 eetl.bruine suiker
1 zakjeDr. Oetker Vanillesuiker
1 eetl.citroensap
2bananen
60 grozijnen
60 gmargarine
3 eetl.geraspte chocolade

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Vanillesuiker
1

De bananen–plattekaasvulling

Meng de platte kaas met de room, de suiker, de gevanillineerde suiker en het citroensap. Schil de bananen, snijd ze in dunne schijfjes en meng ze met de rozijnen onder het platte kaasmengsel.

2

Doe de inhoud van het zakje in een kom en voeg langzaam en al roerend 450 ml koude melk toe tot het deeg glad en luchtig is. Maak de pan voor de pannenkoeken goed heet, vet ze vervolgens in met een beetje boter en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin. Houd de pannenkoeken warm au bain-marie.

3

Bestrijk de pannenkoeken voor de helft met de bananen–plattekaasvulling en plooi ze 2 keer dubbel zodat er een zakje ontstaat. Serveer de pannenkoeken met een beetje geraspte chocolade.