
Pannenkoekentoren met chocolade en banaan
Gemaakt met:
Doe de inhoud van het zakje in een kom en voeg langzaam en al roerend 450 ml koude melk toe tot het deeg glad en luchtig is. Maak de pan voor de pannenkoeken goed heet, vet ze vervolgens in met een beetje boter en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.
Om de pannenkoeken warm te houden plaats je een bord op een pan met heet water. Leg de pannenkoek erop en dek het af met een ander bord.
Bestrijk elke pannenkoek vanboven met de chocoladepasta en stapel ze tot een toren. Snij 2 bananen in schijfjes en verdeel deze over de bovenkant. Werk de toren af door de bovenzijde te bestrooien met stukjes gehakte noot.
Vergelijkbare recepten
Gelijkaardige recepten

Pannenkoeken met aardbeienconfituur

Napolitaanse flensjes

Pannenkoeken met kaneelappeltjes

Pannenkoek met karamelsaus en noten

Pannenkoekentoren

Pompoenpannenkoeken
