Meng de Pannenkoekenmix met de melk zoals aangegeven op de verpakking.
Bak de pannenkoeken en houd ze apart.
Baktijd: 15 minuten bakken
Maak de karamelsaus door de suiker op te lossen in 2 el water en dan op een zacht vuur te laten kleuren zonder te roeren. Verwarm ondertussen de room tot ongeveer 50°C . Haal de karamel van het vuur en voeg de room toe, roer goed door. Verwarm nog even verder en voeg de boter in kleine blokjes toe. Roer alles door tot een gladde karamel.
Duur: 20 minuten
Hak de hazelnoten grof en kleur ze in een anti-kleefpan zonder vetstof.
Pel en snijd de bananen in plakjes.
Leg een pannenkoek op een bord en maak een insnijding van de rand tot het middelpunt. Strijk nu 1/4 van de pannenkoek in met de chocolade-hazelnootpasta, het 4de erboven bestrooi je met hazelnoten, het 4de ernaast met plakjes banaan en eronder met karamelsaus.
Plooi het pannenkoekdeel met de hazelnootpasta op de hazelnoten, daarna op de banaan en als laatste flap je het deel met de karamelsaus erover.
Werk af met extra karamelsaus en gebrande hazelnoten.
Vergelijkbare recepten
Pannenkoeken
Pannenkoeken
Pannenkoeken