Flag

Vegan pannenkoeken

ongeveer 12 - 15 stukken
Gemakkelijk
15
Varieer naar hartelust met nootjes of bessen
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor het pannenkoekenbeslag
350 gbloem
ongeveer 1000 mlsojamelk
1 zakjeDr. Oetker Vanillesuiker
1 ½ zakjesDr. Oetker Backin Bakpoeder
snufjezout
een beetjezonnebloemolie (om te bakken)

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Vanillesuiker
Picture - Dr. Oetker Backin Bakpoeder
1

 Zeef de bloem samen met de vanillesuiker, zout en het backin bakpoeder in een mengkom. Maak in het midden een kuiltje, breek daarin de eieren. Meng alles goed door elkaar met een garde.

2

Voeg beetje bij beetje en al roerend de melk toe tot je een glad beslag krijgt. Laat het beslag even rusten zodat het wat dikker kan worden.

3

Doe een beetje zonnebloemolie in de pan en laat deze goed heet worden. Giet wat beslag in de pan en zet het vuur een beetje lager om het aanbranden te voorkomen.

4

Zodra de bovenkant van de pannenkoek droog is, draai de pannenkoek om en bak de andere zijde. 


Smakelijk!