Verwarm de oven voor op 180°C.
Meng de eieren en de suiker tot een luchtig geheel. De kleur moet echt lichter worden. Voeg beetje bij beetje de bloem en de backin toe. Zachtjes roeren.
Leg bakpapier onderdaar in de springvorm en leg het beslag in de bakvorm.
Elektrisch 180 °C // Hetelucht: 180 °C // Plaats in de oven: midden // Baktijd: ongeveer 45 min.
Laat de cake afkoelen en snijd hem twee stukken.
Klop de slagroom en de suiker op en voeg de Klop-Fix toe om nog een steviger resultaat te hebben.
Smeer de confituur op het het eerste laagje. Voeg dan een laagje slagroom toe. Plaats dunne schijfjes fruit erop en voeg nog een laagje slagroom toe. Leg het tweede deel cake erop.
Verwarm 200 ml water. Meng 3 lepels koud water met de Taartina en voeg dit toe aan het water. Goed mengen.
Versier de cake met een laagje slagroom. Voeg dan het fruit toe en werk af met een laagje Taartina. Met een spuitzak werk je de taart vooledig af met nog wat slagroom.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken