Flag

Witte chocolade brownies & crème brûlée

6 - 8 porties
Gemiddeld
40
Recept van blogster Petra van Sprinkles on a Cupcake tijdens de Dr. Oetker Baking Challenge.
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de brownie
125 gboter
250 gwitte chocolade
1ei
420 mlmelk
2 mlDr. Oetker Vanille Aroma
1 koffiel.zout
375 gbloem
5 gkokos - schilfers
Voor de crème brûlée
125 mlroom
125 mlmelk
6eidooiers
50 gsuiker
1 eetl.suiker

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Vanille Aroma
1

De brownie

Verwarm de oven voor op 180°C.

2

Laat de chocolade en de boter smelten.

3

Meng het ei, de melk, het zout en het Vanille Aroma.

4

Voeg alles samen met de chocolade en de boter.

5

Meng de bloem door de bereiding.

6

Giet het geheel in een bakvorm en plaats 30 min. in de oven. Laat afkoelen.

Baktijd: ongeveer 30 Minuten

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 200 °C

Temperatuur heteluchtoven: 180 °C

7

De crème brûlée

Snij het Vanille Stokje in twee en haal er de zaadjes uit. Voeg de zaadjes en het stokje aan de melk en room in een kookpot.

8

Verwarm op matig vuur, mag wel niet koken.

9

Klop de eierdooiers los samen met de suiker.

10

Meng beide bereidingen samen en laat even rust.

11

Vul een cupcake bakvorm met de bereiding en plaats in de oven.

Baktijd: ongeveer 60 Minuten

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 100 °C

Temperatuur heteluchtoven: 80 °C

12

Afwerken met suiker en even onder de grill.


Recept van blogster Petra van Sprinkles on a Cupcake tijdens de Dr. Oetker Baking Challenge.