Verwarm de oven voor op 180 ° C. Spuit Bakspray over de bakplaat en leg het bakpapier erop.
Laat de boter smelten.
Klop de eieren op maximale snelheid. Voeg de suiker toe en klop opnieuw op gedurende 2 minuten. Voeg de Backin toe bloem en blijf mengen. Voeg vervolgens de gesmolten boter en meng.
Giet het beslag gelijkmatig over de bakplaat en bak 20 minuten.
Keer de cake om op bakpapier en laat afkoelen.
Verwijder het bakpapier en snij in twee stukken +/- 20 x 30 cm gesneden. Plaats een stuk een bord en bestrijk met 5 eetlepels Amaretto.
Klop de slagroom met de zakjes Klop-Fix, totdat het verandert in een stevige slagroom. In een tweede kom meng de mascarpone, suiker, Vanillesuiker en Amaretto. Voeg de slagroom toe. Verspreid de helft van de mascarponeroom over het stuk cake.
Plaats de tweede laag van cake, laat het weken in de rest van Amaretto, verdeel de rest van de mascarpone-crème en teken golven met een eetlepel. Plaats minstens 1 uur in de koelkast. Bestrooi de tiramisu voor het serveren met een laagje cacao.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken