Verwarm de oven voor op 160° of zoals aangegeven op de verpakking.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 160 °C
Temperatuur heteluchtoven: 140 °C
Doe de bakmix in een mengkom en voeg er de boter, de eieren en het water aan toe. Meng het geheel met een elektrische mixer tot een glad beslag.
Giet het beslag in de bijgevoegde bakvorm en verdeel hem visueel in 2 en die helft in 4. Decoreer 1/4 met frambozen, 1/4 met mini pretzels en popcorn, 1/4 met smarties en het laatste 1/4 met stukjes speculaas. Zet nu de bakvorm in het midden van de oven en bak ca. 35 minuten.
Controleer of de brownie gaar is door er met een mes in te prikken. Blijft het beslag er lichtjes aankleven, dan is de brownie klaar. Is het beslag nog te vloeibaar, bak dan nog enkele minuten verder.
Laat de brownie volledig afkoelen om verder te decoreren.
Leg een zakje glazuur gedurende 10 minuten in een ruime kom met heet water. Kneed het dan goed door en knip er een klein hoekje af. Maak zigzag bewegingen over de 2 de helft van de brownie en werk deze dan als volgt af: 1/4 Dr Oetker regenboog fantasie, 1/4 gehakte pistachenootjes, 1/4 Dr. Sprinkle it! Caramel en het laatste 1/4 is enkel glazuur.
Snijd de brownies tussen de verschillende decoraties in 16 stukken en geniet van de traktatie.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken