Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm voor op 160°. Plooi intussen de bakvorm volgens de instructies.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 160 °C
Temperatuur heteluchtoven: 140 °C
Giet de deegmix in een kom, voeg er de margarine, de eieren en het water bij. Meng het geheel met een elektrische klopper op de laagste stand tot een glad deeg. Giet het deeg in de bakvorm.
Zet de vorm in de oven en laat ca. 40 min bakken. Prik ter controle met een mespunt in het midden van de brownie. Blijft het deeg er lichtjes aan kleven, dan is de brownie klaar! Is het deeg nog altijd vloeibaar, bak dan nog enkele minuten verder. Laat de brownie afkoelen terwijl je het glazuur bereidt.
Leg het zakje in een kom met ruime hoeveelheid heet water gedurende ca. 10 minuten. Zorg ervoor dat het zakje onder water blijft. Haal het zakje uit het water en kneed het goed door. Knip de bovenhoek van het zakje af (zie kniprand) en verspreid het vloeibare glazuur over kleinere schaaltjes en voeg het kleurstof naar wens toe.
Giet de verschillende schaaltjes glazuur slordig over de brownie heen en smeer het uit. Werk af met suikeroogjes en hagelsalg. Snijd de brownie in 16 stukken.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken