
Haal de bakplaat uit de oven en verwarm voor op 230°C (boven-/onderwarmte) of 210°C (hetelucht)
Vet de bakvorm in en bestuif licht met bloem, of gebruik Dr. Oetker Bakspray.
Doe de brownie mix in een kom, voeg de eieren toe en klop 2 minuten op de hoogste stand tot een glad beslag.
Verdeel het beslag in de bakvorm.
Bak de brownie op de onderste roosterpositie voor ongeveer 15 minuten tot er geen beslag blijft hangen als je erin prikt.
Laat 5 minuten rusten en haal voorzichtig uit de kom.
Verwarm het gebaksglazuur (nog in het zakje) in heet water gedurende 10 minuten.
Kneed het zakje, knip een hoekje af en giet het warme glazuur over elke brownie als witte basis.
Leg een marshmellow in het midden van elke brownie (dit wordt het hoofd van de sneeuwpop).
Teken de ogen en de glimlach met een chocoladestift.
Snijd een klein stukje wortel en steek het al neusje in het midden van de marshmellow.
Laat het glazuur nog even opstijven voor het serveren: de kern blijft smeuïg en je sneeuwpop ziet er prachtig uit!
Vergelijkbare recepten

Bakken

Bakken

Bakken