COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.
Baking Powder

Gelfix Geleisuiker Aardbei

Maak vanaf nu makkelijk je eigen aardbeienconfituur. 1 verpakking is goed voor 1 kg aardbeien. Slechts 3 min. koken! Deze Gelfix Geleisuiker Aardbei werd speciaal voor aardbeienconfituur ontwikkeld. Verschillende soorten fruit hebben namelijk verschillende water- en zuurgehaltes. Deze geleisuiker bestaat uit een mengeling van suiker, pectine en citroenzuur die specifiek voor aardbeien samengesteld is, zodat je confituur uiterst zoet, fruitig en consistent is. Zonder aroma’s – zonder kleurstoffen

 

 

Ingrediënten Gelfix Geleisuiker Aardbei

suiker, geleermiddel (pectinen), voedingszuur (citroenzuur), conserveermiddel (sorbinezuur), palmolie.

Voor 500 g geleisuiker en 1 kg aardbeien:

1

1 kg aardbeien wassen, steeltjes verwijderen, in kleine stukjes snijden.

2

Aardbeien en Gelfix geleisuiker goed mengen in een grote kookpan. Alles al roeren aan de kook brengen op een hoog vuur. Minstens 3 minuten laten koken en blijven roeren.

3

Indien nodig afschuimen. Onmiddellijk in potten gieten, met schroefdeksels (Twist-off©) sluiten en 5 min. omgekeerd laten staan.

Allergenen

Bericht voor mensen met een allergie of intolerantie voor bepaalde producten: houd er rekening mee dat dit product volgende ingrediënten bevat:

Voedingswaarden Gelfix Geleisuiker Aardbei

Een portie bevat per 100 g aardbeienconfituur
PER 100G NIET BEREID PRODUCT
Energie 695 kJ
164 kcal
Vetten 0,3 g
verzadigde vetzuren 0 g
Koolhydraten 38 g
suiker 38 g
Eiwitten 0,6 g
Zout 0,04 g

Extra productinformatie

opslagruimte: Droog bewaren

bevat: 500g