Baking Powder

Gelfix Geleisuiker Aardbei

Maak vanaf nu makkelijk je eigen aardbeienconfituur. 1 verpakking is goed voor 1 kg aardbeien. Slechts 3 min. koken! Deze Gelfix Geleisuiker Aardbei werd speciaal voor aardbeienconfituur ontwikkeld. Verschillende soorten fruit hebben namelijk verschillende water- en zuurgehaltes. Deze geleisuiker bestaat uit een mengeling van suiker, pectine en citroenzuur die specifiek voor aardbeien samengesteld is, zodat je confituur uiterst zoet, fruitig en consistent is. Zonder aroma’s – zonder kleurstoffen

 

 

Ingrediënten Gelfix Geleisuiker Aardbei

suiker, geleermiddel (pectinen), voedingszuur (citroenzuur), conserveermiddel (sorbinezuur), palmolie.

Voor 500 g geleisuiker en 1 kg aardbeien:

1

1 kg aardbeien wassen, steeltjes verwijderen, in kleine stukjes snijden.

2

Aardbeien en Gelfix geleisuiker goed mengen in een grote kookpan. Alles al roeren aan de kook brengen op een hoog vuur. Minstens 3 minuten laten koken en blijven roeren.

3

Indien nodig afschuimen. Onmiddellijk in potten gieten, met schroefdeksels (Twist-off©) sluiten en 5 min. omgekeerd laten staan.

Allergenen

Bericht voor mensen met een allergie of intolerantie voor bepaalde producten: houd er rekening mee dat dit product volgende ingrediënten bevat:

Voedingswaarden Gelfix Geleisuiker Aardbei

Een portie bevat per 100 g aardbeienconfituur
PER 100G NIET BEREID PRODUCT
Energie 695 kJ
164 kcal
Vetten 0.30 g
verzadigde vetzuren 0 g
Koolhydraten 38 g
suiker 38 g
Eiwitten 0.60 g
Zout 0.04 g

Extra productinformatie

opslagruimte: Droog bewaren

bevat: 500g