Flag

Amandelflensjes

10 - 12 stukken
Gemakkelijk
40
voor 10 tot 12 stuks
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de pannenkoeken
1 verpakkingDr. Oetker Pannenkoeken
450 mlhalfvolle melk
1 eetl.oranjebloesemwater
Voor de vulling
1 zakjeDr. Oetker Pudding Vanille
65 gsuiker
500 mlhalfvolle melk
5 mlkirsch (1 eetlepel)
50 gamandelpoeder
Om te bestrooien
100 gpoedersuiker
1 zakjeDr. Oetker Bourbon Vanille Suiker

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Pudding Vanille
Picture - Dr. Oetker Bourbon Vanille Suiker
1

Maak de Dr. Oetker Vanillepudding klaar zoals beschreven op de verpakking en laat hem afkoelen. Roer af en toe om vliesvorming te voorkomen. Roer er de kirsch en het amandelpoeder onder.

2

Maak ondertussen het beslag met de Dr. Oetker pannenkoekmix. Voeg het oranjebloesemwater toe. Verhit de pan en smeer ze in met boter. Giet een pollepel beslag in de pan, laat het over heel de bodem uitlopen en bak elk flensje aan beide kanten goudbruin.

3

Vul de pannenkoeken met de amandelcrème, rol ze op en bestrooi met het gezeefde mengsel bloemsuiker – vanillesuiker. Dien onmiddellijk op.